CE Chaufförer till Dagab Inköp & logistik

Om jobbet

Till vårt distributionslager i Jordbro industriområde söker vi nu chaufförer med CE-behörighet.

Arbetstider: Dagtid - 10 timmar med rullande ledig dag. Kvällstid - måndag-fredag, 14:00-22:48. Ange i ansökan vilken arbetstid du är intresserad av. Eftersom vi strävar efter en jämn könsfördelning vill vi gärna uppmuntra fler tjejer att söka. Vi tillämpar drogtest i samband med rekryteringen. Tjänsterna är på heltid. Tillsvidare, med 6 mån provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal med Handels.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av livsmedelsdistribution till våra kunder, Willys, Hemköp och Tempo. Våra ekipage är allt mellan 10 och 25,25 meter, alla utrustade med eltruck.

* tidigare erfarenhet från lastbilskörning * körkort klass CE * digitalt förarkort * truckort med A-behörighet * Yrkeskompetensbevis (YKB) * ADR Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter i någon form. Arbetet fordrar kvalitets- och servicekänsla samt att du behärskar svenska i tal och skrift. Det krävs god fysik och det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa. Arbetet kräver att man är stresstålig, ordningsam och noggrann. Rätt attityd är viktig för oss.

Dagabs mål är att vara Sveriges mest effektiva logistikpartner och därmed bidra till tillväxt i Axfoods butikskedjor. Till Axfoods helägda butiker levererar Dagab cirka 60 procent av volymen, huvudsakligen specerier, kolonial, kött och chark samt delar av mejerisortimentet Leveranser sker till cirka 500 butiker runt om i landet från de två huvuddistribunalerna Backa i Göteborg och Jordbro i Stockholm samt från kompletterande färskvarulager i Borlänge och Jönköping.
Jobbfakta
Ort
Haninge
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget

Dagab Inköp & Logistik bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Alla vi som jobbar på Dagab Inköp & Logistik gör en viktig insats: det är upp till oss att våra butikers kunder får fräscha varor i hyllan.