CE-Chaufför minst 1 års dokumenterad vana.

Om jobbet

Vi söker 4-5 stycken CE-chaufförer för olika typer av uppdrag, men framförallt för Daglots som utgår både från norr- och södersidan av Stockholm.

Som chaufför på den här tjänsten ställs det höga krav på att du har en arbetsam inställning, är flexibel, är självgående, är ansvarsfull, är duktig på att köra och framförallt backa med bil & släp. Du tycker att köra bil & släp och är ett kul jobb och att vara chaufför är något som man kan vara stolt över. Du kan också hantera Sthlmstrafiken och förstår att det här jobbet kräver erfarenhet, flexibilitet och egen initiativförmåga. Därför kräver vi minst ett års dokumenterad erfarenhet av att köra bil & släp och gärna med erfarenhet av styckegods.

Kvalifikationer:
CE-körkort, YKB, digitaltförarkort, truckkort klass A och att uttrycka sig väl på svenska i tal och skrift.

Vi kräver att du har minst 1 års erfarenhet av bil & släp körning inklusive backning, lastning/lossning med låglyftande truck.
Vi kommer att testa din vana av att framföra fordonet säkert och lasta/lossa gods på ett bra sätt och du kommer få åka med en kollega för att lära dig rutinerna.

Om jobbet:
Jobbet är fritt och omväxlande. Är du hygglig på att backa med bil & släp så kommer du inte ha några större problem. Våra kunders kunder är många så en god lokalkännedom i söderort och/eller norrort är alltid bra. Du startar dagen med ett färdiglastat ekipage.

Anställningen:

Är till en början en visstidsanställning/vikariat som automatiskt övergår till en fast anställning om du är rätt person för jobbet.

Lönen är på timme och enligt avtal och vi har kollektiva försäkringar.

Körkort
CE körkort fordras.
Tillgång till egen bil krävs.

Ansökan
Vi tar emot ansökan via epost: jobb@sverigelots.se

Arbetsgivare
Sverigelots AB
Hammarby Fabriksväg 23
12030
Stockholm
Tel: 08-68441040
Fax: 08-55609340
E-post: jobb@sverigelots.se
Mer information på http://www.sverigelots.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Vikariat
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Distribution
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 nov

Om företaget

Om arbetsgivaren
Sverigelots tillhandahåller personal och transportlösningar inom transportområdet. Vi är ett 30-tal anställda och
har även några egna lastbilar.

Vi har sedan starten haft en
stadig tillväxt med mycket nöjda kunder. Vi som arbetar på Sverigelots har alla mångårig erfarenhet i rollen som chaufför och har ett brett kontaktnät inom transportbranschen. Vi vet hur det är att jobba som chaufför och värnar om vår största resurs, personalen!


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var