CE-chaufför för spetsbyte söks till Stockholm!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du truckern som vet exakt vart du har kärran, trivs bakom ratten på de långa vägarna och söker nya utmaningar? Just nu söker vi en chaufför till spetsbyteskörning med utgångpunkt Spånga utanför Stockholm! Tveka inte att skicka in din ansökan idag!
StudentConsulting har lång erfarenhet av att leverera lager- och logistikpersonal i Sverige, vi är också en av de största bemanningsleverantörerna av distributionschaufförer till Norge med många nöjda såväl kunder som konsulter. Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra välkända kundföretag och en bra internationell referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt arbete högt och ett fokus på en yrkesstolthet är viktigt. Tveka inte att skicka in din ansökan idag!

Vår kund är ett stort, stabilt och välkänt transportföretag med mycket fokus på trygghet på marknaden samt för sina anställda. Just nu söker vi dig som vill köra långkörningar med spetsbyten och utgångspunkt Spånga utanför Stockholm. Du kommer att hantera en lastbil med släp och startar på heltid. Uppdraget inleds så fort vi finner rätt kandidat med en visstidsanställning, men förhoppningen är att det ska leda till en tillsvidareanställning.

Dina arbetspass ligger vanligtvis på 8-10 timmar och du jobbar 4-5 dagar i veckan. Arbete på helg förekommer och du blir tilldelad en dag- eller natt-rutt, detta kan dock komma att förändras efter verksamhetens behov.

En vanlig dag på jobbet börjar med lassning med hjälp av truck och hämtning av släp, du kör styckegods och utgår från Spånga. Vart du kör varierar men du kör endast på spetsbyten och kommer alltid tillbaka till terminalen mot slutet av ditt pass, inga övernattningar med andra ord.

Kunskaper för uppdraget

Krav:
  • CE-körkort
  • Digitalt färdskrivarkort
  • Truckkort A
  • YKB
Egenskaper:
  • Bra lokalsinne
  • Serviceminded
  • Teknisk kunnig chaufför
- Självgående och mån om det arbete du utför
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!