CBRE expanderar och söker nu en Transaktionsanalytiker till Capital Markets i Stockholm

Om jobbet

CBRE erbjuder Dig
Du får möjlighet att arbeta på ett väletablerat företag där du blir delaktig i verksamhetens spännande expansion. På CBRE ges du möjlighet att arbeta i ett team med erfarna och kompetenta kollegor, vilket kommer resultera i möjligheter till kunskapsbyte och en stor personlig utveckling.

Arbetsbeskrivning
Som Transaktionsanalytiker på CBRE kommer du, tillsammans med 20 andra kollegor, tillhöra transaktionsteamet, Capital Markets, i Stockholm. Arbetet drivs i projektteam som leds av en projektledare. Under projekten, som drivs parallellt, kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta att samla in, analysera och presentera fastighets- och marknadsrelaterad information i både siffer- och textform.

Erfarenhet
Vi söker dig som har en relevant examen inom fastighetsekonomi, företagsekonomi/finansiering eller juridik från högskola eller universitet. Du har ett stort intresse för fastighetsbranschen och du har arbetat något år inom branschen. Du drivs av prestation och att leverera och klarar även av att göra detta under tidspress utan att för den delen minska på kvaliteten. Du har därför goda akademiska meriter. Du har även mycket god spatial och numerisk förmåga.

Övriga egenskaper som är lämpliga för rollen är prestigelöshet, ödmjukhet samt flexibilitet och god analytisk förmåga.

Viktig information
SW bistår CBRE vid rekryteringen av en Transaktionsanalytiker till Capital Markets. Tjänsten är en heltidsanställning med start snarast. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.
Jobbfakta
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 feb

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.