Category Manager till OKQ8

Om jobbet

Brinner du för att skapa resultat och vill vara en del av ett dynamiskt team? Strävar du efter att överträffa kundernas förväntningar? Då kanske du är rätt person för rollen som Category Manager på OKQ8. Vi söker en driven och analytisk person som förstår butikernas behov samt ansvarar för att öka tillväxten i butikerna inom området Bakery. Tjänsten är ett vikariat på 14 månader men för rätt person finns goda möjligheter till fortsatt anställning.

Arbetsuppgifter
Som Category Manager Bakery är du ansvarig för att driva och utveckla kategorin i samarbete med dina kollegor, leverantörer och våra stationer. Dina arbetsuppgifter omfattar att:
  • Analysera säljdata och styra prissättning
  • Ansvara för kampanjplanläggning och uppföljning
  • Hantera planogram
  • Samarbeta tvärfunktionellt vid implementering av butikskoncept
  • Optimera inköpsprocessen och styra årsförhandlingarna
Du rapporterar till Manager Food Categories och blir en del av kategoriavdelningen bestående av andra Category Managers i Danmark och Sverige. Placering är i Stockholm men resor till Danmark förekommer.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad ekonom eller motsvarande och har ett par års erfarenhet från en liknande roll eller som inköpare och vill ta nästa steg i karriären. Du brinner för att göra skillnad och uppskattar dynamiken på FMCG-området. Du har alltid varit bland de bästa på att skapa resultat, även under pressade situationer. Som person är du en kommunikativ och lösningsorienterad lagspelare med ett starkt affärsmannaskap. Du är analytisk, strukturerad och jobbar lika bra enskilt som i grupp. Erfarenhet från förhandling är meriterande. Du har goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 30 november, 2016. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Anna de Verdier, tel. 070-33 66 456

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Linnea Nygård, 0727326171

Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 jan

Om företaget

OKQ8 Sverige och Q8 Danmark är tillsammans ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag. Vi är en engagerad och kundfokuserad organisation med över 4 000 medarbetare i Sverige och Danmark. Våra värderingar öppen och ärlig, kundfokus, leverans och kompetens präglar vårt dagliga arbete. Våra medarbetare har alla något unikt att erbjuda och genom våra värderingar kan vi växa och utvecklas. Vi har över 1 000 drivmedelsstationer i Skandinavien där vi tillhandahåller produkter och tjänster för människor i rörelse. Här erbjuds drivmedel, hög servicenivå, tillgänglighet samt ett generöst utbud av bilistiska produkter, fräsch mat och ekologiskt kaffe. Vi arbetar aktivt för att driva utvecklingen av mer klimatanpassade och miljövänliga drivmedel och produkter. Läs mer på www.okq8.se och www.q8.d


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var