Cafépersonal sökes till nytt café i Solna

Om jobbet

Coor är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 6 100 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 7 500 MSEK.FOOD by Coor växer och vi kommer i november öppna ett nytt café i Solna där vi söker positiv och nytänkande cafépersonal med känsla för omhändertagande service i snabbt tempo. Inställningen och servicekänslan är A och O i detta nya café som är en del i ett nytt koncept som nu utvecklas.

Vi söker positiva, energigivande personer med rätt attityd och en naturlig läggning för service. Cafévana är ett plus men inte ett måste då du kommer att läras upp av våra duktiga medarbetare. Du ska dock behandla svenska bra i tal och skrift. Caféet är öppet sju dagar i veckan så helgarbete kommer förekomma.

Ansökningarna kommer att gås igenom den kommande veckan och därefter kommer aktuella kandidater att kallas på intervju under oktober.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget