CAD-projektör sökes till världens största leverantör av släcksystem

Om jobbet

Har du goda kunskaper i AutoCAD och vill jobba på en arbetsplats med härliga kollegor? Vill du samtidigt skaffa dig värdefull erfarenhet och kompetens inom brandskydd och fastighetsinstallationer? På Marioff ges möjligheten till allt detta! Sök tjänsten redan idag då det är start i tjänsten omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Marioffs räkning en CAD-projektör för ett heltidsuppdrag på tre månader med god chans till förlängning. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Marioff. Det är avgörande för tjänsten att du kan börja omgående.

Marioff är världens största leverantör av släcksystem med vattendimma för användning i bland annat stora industrier, sjukhus och i kulturella byggnader.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Marioffs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Arbetsuppgifter

Som CAD-projektör kommer du att projektanpassa lösningar och layouter av sprinklersystem i CAD. Som tidigare nämnt jobbar Marioff med flertalet olika typer av fastigheter och industrier och i din roll kommer du att jobba med konstruktionen av Marioffs system för att anpassa dem för installation i de aktuella fastigheterna.

Huvudfokus i rollen är CAD-ritningen men du kommer även att göra vissa beräkningar.

Tjänsten passar dig som vill få möjligheten att skaffa dig värdefull arbetserfarenhet av CAD-ritning inom installationsverksamhet en eftertraktad och attraktiv kompetens på arbetsmarknaden idag.

Vi söker dig som
  • Har goda kunskaper i AutoCAD
  • Har en utbildning som högskoleingenjör eller liknande inom bygg, teknik/maskinteknik
  • Har ca ett års arbetslivserfarenhet av projektering inom fastighetsinstallationer
Det är meriterande om du har någon erfarenhet av konstruktion i CAD inom just entreprenadbranschen.

Som person

Är du strukturerad, kvalitetsmedveten och snabblärd. Du ska kunna arbeta både självständigt och i team. Marioff värdesätter öppenhet och kommunikation och att du som medarbetare vågar fråga samt lyfta fram dina åsikter, allt för att vara med och bidra till en trevlig arbetsplats med högt i tak.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, tre månader med god chans till förlängning
  • Lön: Enligt avtal
  • Placering: Västberga, Stockholm
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Marioff är världens största leverantör av släcksystem med oöverträffad erfarenhet att leverera systemlösningar över hela världen. Marioff har förmågan att på ett säkert sätt styra och dämpa brand genom att avlossa en fin vattendimma, som använder betydligt mindre vatten än konventionella sprinklersystem, med hög hastighet och är lämplig för de flesta typer bränder på land och till sjöss.