CAD-konstruktör inom datacenter

Om jobbet

Vill du vara med och skapa komplexa anläggningar med produkter som säkerställer kontinuerlig drift av verksamhets- och samhällskritiska anläggningar? Då är detta en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som CAD-konstruktör hos vår kund kommer du att ingå i ett team med erfarna kollegor. Dina arbetsuppgifter är att skapa ritningar för olika miljöer för kunder inom verksamhets- och samhällskritiska anläggningar. Du jobbar i AutoCAD och har ett nära samarbete med andra team för att ta fram den bästa lösningen för kund.
Du kommer att få handledning och stöttning av dina mer erfarna kollegor initialt.

Din profil

För att passa in i rollen har du:
En relevant YH- eller högskoleexamen
Goda kunskaper i Svenska och Engelska, både i tal och skrift
Kunskap inom Auto-CAD

Som person är du självständig, prestigelös och driven. Du gillar att jobba i ett högt tempo och är en problemlösare. Har du ett intresse för design, inredning och det visuella är det en fördel, då du kommer att jobba med olika miljöer där ett öga för detaljer är viktigt.

Villkor

Start: Januari -17
Ort: Stockholm
Arbetstider: 8-17
Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut - så ansök redan idag!
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

Vår kund är ett Nordiskt företag som är en ledande leverantör inom Critical Facilities. Mer information ges vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.