C-caufförer till kommande uppdrag

Om jobbet

Om företaget

Vi söker för kommande uppdrag C-chaufförer. Du kommer att vara anställd av Lernia och hyras ut som konsult till våra kunder. För rätt person finns möjlighet att anställas direkt hos kund omedelbart eller efter 6 månader. Vi ser antingen att du nyligen tagit ett C-kort och är villig att lära dig hur branschen funkar eller att du har några års erfarenhet och är intresserad av att möte nya utmaningar.

Som anställd på Lernia erbjuder vi bland annat.

Friskvårdsbidrag
Kollektivavtal
Utbildningar genom AMT
Lön enligt GFL
Möjlighet att hitta nästa steg i karriären via karriärväxling

Formell kompetens

Krav
C-kort

Merit
YKB
Lokalkännedom om Stockholm
Serviceminded

Din bakgrund

Arbetet som C-chaufförer varierar från kund till kund men det krävs att du har förmågan att navigera dig runt i Stockholm. Eftersom arbetat ibland innebär kundkontakt är det viktigt att du trivs med att möta människor samtidigt som du har förmågan att köra självständigt. Våra kunder finns främst inom renhållningsbranschen och distributionsbranschen.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/heltid/Stockholm

Tillträdesdag

Kommande uppdrag
Jobbfakta
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 maj

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.