C++-utvecklare med inriktning mot POS

Om jobbet

Visma Retail hjälper aktörer inom detaljhandeln att attrahera sina kunder till handelsplatsen, öka försäljningen genom förbättrad shoppingupplevelse och skapa lojala kunder. Detta genom smart användning av teknik som stödjer nödvändiga processer på alla nivåer. Vi erbjuder helhetslösningar inom butiksdata och kringtjänster. Som exempelvis kassaapplikationer, BackOffice lösningar och centrala system för styrning av kedjeföretag samt tjänster som projektledning, implementation, support och IT-drift.

Vi söker nu en driven och ambitiös utvecklare till vårt Front Office Team.

Front Office innefattar våra lösningar i butiksmiljö, främst kassasystem, även kallat Point Of Sale (POS). Visma POS levereras i en rad olika utföranden som till exempel traditionella stationära kassor, mobila kassor och självbetjäningssystem. Visma POS kan levereras på en rad olika plattformar såsom Windows, Android och IOS.

Vi erbjuder

En stimulerande och utvecklande arbetsplats med trevliga och passionerade arbetskamrater i ett expansivt företag som levererar helhetslösningar inom IT. Våra kunder är stora välkända butikskedjor med affärskritiska system som i sin tur ställer höga krav på våra leveranser beträffande tid och kvalitet.

Du får arbeta på ett expanderande och modernt företag hos en arbetsgivare som ligger i framkant när det gäller avancerade tekniska lösningar. Du får både möjlighet att implementera erfarenheter och införskaffa nya kunskaper, växa och utvecklas. Du får även möjlighet att jobba med lösningar på de modernaste plattformarna och den senaste hårdvaran i form av IOS- och Android- enheter.

Rollbeskrivning

Som utvecklare kommer du arbeta i ett utvecklingsteam med inriktning på POS. Du kommer huvudsakligen arbeta med nyutveckling och förvaltning av Vismas POS och dess integrationer i en väl utarbetad scrumprocess. I arbetet förekommer även en viss del av stöd till kundteam som använder Vismas POS.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Programmering och till viss del systemering av lösningar för retail med fokus inom POS.
 • Delta i utvecklingsprojekt av nya funktioner eller integrationer mot Vimsas egna system eller mot externa parters lösningar, med fokus på betallösningar och mobila lösningar.
 • Förvaltning av Vismas POS gällande felsökning och buggrättning.
 • Programmera affärslogik i POS.
 • Agera stöd till kundteam under projekt och vid pilotinstallationer
Kvalifikationer
 • Utbildad systemutvecklare, civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning Data/IT
 • Goda kunskaper och mer än 5 års erfarenhet av programmering i C++ med fokus på integrationer och affärslogik
 • Goda kunskaper om följande verktyg: Visual studio, Team Foundation Server
 • Goda kunskaper om följande tekniker: Web services, Rest, Sqlite
 • Vana att arbeta och felsöka i Windows-miljö
Meriterande kunskaper
 • Grundläggande kunskaper inom Retail i synnerhet POS.
 • C# och .Net.
 • Grundläggande kunskaper inom verktyget JIRA.
Är du den vi söker?

Vi söker en metodisk och driven person med höga ambitioner att utveckla och utvecklas. Du bör vara analytisk, ha god social och kommunikativ förmåga, samt en kommersiell förståelse.

Vidare söker vi dig som har en vilja att lära sig saker och som på egen hand letar rätt på information. Det är dessutom viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och att du har erfarenhet av att dokumentera ditt arbete.

Arbetsort/placering

Uppsala/Stockholm

Anställningsform

Heltid, Tillsvidare

Om du är intresserad av tjänsten som applikationsutvecklare så tveka inte att skicka in din ansökan omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson: Fredrik Andersson, mobil, +46 70-875 15 02
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköp, betalning, butiksdata, IT-projekt, anbud och upphandling. 7.440 anställda, varav drygt 1.500 i Sverige, förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 400.000 kunder i både privat och offentlig sektor. 2015 uppgick nettoomsättningen till 8.338 miljoner norska kronor. Visma AS är moderbolag i koncernen, som ägs av KKR, HgCapital, Cinven och Vismaledningen.