Byggvaruhus i Kungens Kurva söker butiksäljare!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du studenten som vill jobba extra i butik? Brinner du för försäljning och kundbemötande? Är du dessutom intresserad av och/eller har kunskap om renovering och material? Då har vi uppdraget för dig!
Till vår kund i Kungens Kurva söker vi dig som är student på minst 50% och vill arbeta som butikssäljare på ett byggvaruhus.
Vår kund är en av Nordens ledande internetbutiker inom gör-det-själv sektorn med ett brett sortiment för både hem och trädgård. Arbetet kommer äga rum i deras butik i Kungens Kurva. Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara försäljning och att hjälpa kunder i butiken.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta ute hos vår kund. Arbetet är i första hand förlagt till 2-3 pass i veckan inklusive helger, men det kan även komma att bli aktuellt med mer. Butikens öppettider är på vardagar 10.00-19.00 och på helgerna ca 10.00-17.00. Tiderna på passet kommer variera mellan dessa tider.
Vi jobbar med löpande intervjuer samt urval.

Kunskaper för uppdraget

Vi ser gärna att du har:
  • någon form av byggteknisk bakgrund eller erfarenhet av service och kundkontakt.
  • erfarenhet av försäljning och butiksarbete sedan tidigare är detta också meriterande.
  • du är en självständig person med ett glatt humör som gillar kundkontakt, försäljning och gärna har ett intresse för inredning/renovering.
Vidare gillar du att samarbeta i team på ett konstruktivt sätt och att du vågar ta egna initiativ och visar på handlingskraft. Du är trygg i dig själv och bra på att kommunicera med kunder på ett tydligt sätt. Låter detta intressant? Vi arbetar löpande med urval så sök tjänsten redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!