Byggstädare/materialhanterare

Om jobbet

Vi söker för kunds räkning 10-15 st byggstädare i söderort. Anställningen är heltid och skall tillsättas inom ett par veckor. Personer som söker bör ha god fysik och tala bra svenska och engelska. Övriga språk är meriterande.

Vi erbjuder
Hos oss på BE-MANNIX finns ständigt nya utmaningar och massor med möjligheter! Här bygger du på ditt CV och skapar nya värdefulla kontakter hos våra uppdragsgivare. Det är du själv som sätter gränserna, vi skapar arbetstillfällena. Vi är anslutna till kollektivavtal som ger dig trygghet gällande försäkringar, lön, semesterersättning, sjukfrånvaro och pension mm

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av byggarbetsplatser och det är även meriterande om du har arbetat med byggstädning tidigare. Du bör vara fysiskt stark då tunga lyft kan förekomma. Det är även viktigt att du är noggrann och har hög arbetsmoral.

Truckkort och körkort är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som passar in på följande:

God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor.
Lyhörd för kundens och dina medarbetares behov.
Flexibilitet och god samarbetsförmåga.
Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag.
Noggrann, strukturerad och systematisk.
Självständig och handlingskraftig.
Förmåga att lyssna och kunna kommunicera budskap.
Positiv attityd.

Hur söker jag?
Maila in ditt cv och personliga brev till jobb@bemannix.se. Vi kommer kalla till intervjuer löpande så skicka in din ansökan redan idag!

För alla övriga frågor kontakta oss vardag dagtid på tel 08-555 687 00.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Alla förekommande uppgifter vad det gäller att hålla rent och snyggt på en byggarbetsplats. Sortering av material i containrar, inkörning av varor, göra rent efter hantverkare osv.
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Mejla eller ring Jim Björkman, 08-55568700

Publicerad

42 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Be-Mannix AB är ett bemanning- och rekryteringsföretag baserat i Stockholm. Vi hjälper dagligen företag med personal inom våra affärsområden lager, transport, industri samt kontor/administration. Via nära samarbetspartners kan vi även hjälpa till med bud- och fjärrtransporter. Vi sitter i lokaler i Årsta, söder om Stockholm.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag sedan 1 oktober 2015 och innehar kollektivavtal med alla LO-förbund, samt Unionen.

Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se