Byggservicesnickare och arbetande förmän till Sthlm

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Nu söker vi byggservicesnickare och arbetande förmän till vårt Stockholmskontor. Gillar du byggteknik, människor samt ordning och reda kan du vara den vi letar efter. Vi söker dig som vill ha en central roll i projekten med ansvar för genomförande och samordning. Alternativt är du en noggrann och duktig snickare som är social och gillar snabba serviceuppdrag.

Storlek på projekten varierar från väldigt små (baserade på
RAM-avtal) upp till byggentreprenader på ett par miljoner SEK. Projekten innefattar framförallt uppdrag inom ROT med b.la. kommuner, större företag, fastighetsägare och industrier som stora kunder. Uppdragen inom Byggservice är inriktat mot t.ex. kontorsanpassningar, vattenskador och andra mindre ombyggnationer.

Du kommer tillsammans med ett tight team av snickare och projektledare att ingå i avdelningen byggservice och därmed ha en projektledare byggservice som närmsta chef.

I rollen ingår:
  • Arbetet består av vanligt förekommande arbetsuppgifter för en byggservicesnickare vilket ställer krav på att du som söker ska vara allmänt händig och flexibel. Ditt nya jobb medför många spännande arbetsuppgifter och du arbetar med stor frihet under eget ansvar
  • Utföra projektet enligt en fastställd budget
  • Planering och beredning av projekten tillsammans med projektledare
  • Regelbunden kommunikation med olika beställare/kunder
  • Regelbunden kontakt och samordning med underentreprenörer, leverantörer och övriga samarbetspartners
  • Arbeta enligt vårt certifierade verksamhetssystem inom kvalité, miljö och arbetsmiljö - BF9K
Erfarenhet, utbildning och person

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper men för att vara framgångsrik i denna roll på Rydbergs Bygg tror vi att du tidigare har arbetat som snickare i minst 5 år, antingen inom byggservice eller entreprenad. Du är ansvarsfull, noggrann och självgående. Körkort med minst B- behörighet är ett krav.

Låter det intressant? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ansökan:

Vi vill ha din ansökan hos oss så fort som möjligt men senast den 18:e november 2016. Urval och intervjuer sker löpande.

Skicka ditt CV till rekrytering@rydbergsbygg.se
Frågor om tjänsten besvaras av Byggservicchef Magnus Tärk 070-646 72 60
(Din ansökan hanteras självklart konfidentiellt)
Jobbfakta
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget

Företaget

Rydbergs Bygg grundades 1971 och är numera en av
Södermanlands största, privata byggbolag. Vi är ca 85 medarbetare och omsätter ca 180 MSEK. Vi arbetar framförallt i Nyköpings och Stockholmsregionen med kontor i båda städerna. Vi erbjuder tjänster inom byggservice, byggentreprenad, industribyggnation, nyproduktion och fastighetsutveckling. Våra största kunder är kommuner, fastighetsägare och industrin. Vi ingår även i Bergsgruppen som är en bolagsgrupp med olika inriktningar inom byggbranschen med ca 150 medarbetare och en omsättning på ca 240 MSEK. Vår vision är: Branschens attraktivaste och effektivaste arbetsplats år 2025!

Rydbergs Bygg har tillsammans med övriga bolag i
Bergsgruppen varit med om en framgångsrik resa och har vuxit mycket de senaste åren. Företaget utsågs bland annat till Gasell-företag både 2008 och 2009.
Efter en stark tillväxt ligger idag fokus på processer, vinstmarginaler och kvalitet innan nästa expansion kan ske.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var