Byggprojektledare till Tornberget!

Om jobbet

Arbetsuppgifter och tjänsten

Till vår uppdragsgivare Tornberget söker vi nu en Byggprojektledare med ett stort intresse för projektledning och byggnation. Som Byggprojektledare ansvarar du för projekten från programskede till garantibesiktning samt för att projekten genomförs på ett professionellt sätt inom budget- och tidsramen. Du kommer ingå i byggledningsavdelningen och rapportera till byggledningschefen.

Tjänsten är placerad i Haninge.

Den huvudsakliga uppgiften i rollen är att ansvara för handläggning av arbetet i projektens alla dess faser. Från planfrågor, projektering och upphandling till att genomföra projekten samt att arbeta med garantibesiktning. Byggprojektledaren ansvarar för alla typer av projekt såsom skolor, förskolor, gruppboenden idrottshallar, äldreboende etc. Projekten är allt från ny- och ombyggnation till renoveringsarbeten och tillbyggnad.

I rollen ingår också att:
  • Genomföra byggmöten, projekteringsmöten mfl.
  • Hitta de bästa lösningarna tidigt i projekten och vara kostnadseffektiv.
  • Ansvara för hantering av myndighetskrav.
  • Ansvara att projekten genomförs inom given tidsram och satt budget.
  • Samarbeta med arkitekter, tekniska konsulter samt drift- och fastighetsavdelningen och olika förvaltningar inom kommunen.
Erfarenhet, utbildning och person

För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du tidigare har arbetat i en liknande roll och då gärna som byggprojektledare i minst två år. Du har tidigare erfarenhet av att arbetat i projekteringsskedet eller med byggledning. Vi ser helst att du har erfarenhet av liknade byggprojekt alternativt från konsultsidan. Det är meriterande om du har arbetat med LOU.

Vi ser att du är en högskoleingenjör, byggingenjör eller har arbetslivserfarenhet som kan ses som likvärdig.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är en lagspelare och har en god kommunikationsförmåga. Vi ser att även att personen är strukturerad i sitt arbete samt har ledaregenskaper. Vi vill också att personen delar med sig av sin kunskap och erfarenhet till övriga kollegor.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Tornberget med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på "Lediga jobb". Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Louise Miliotis på 08-120 50 422. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta

Ring Louise Miliotis, 08-120 50 422

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

Tornberget är ett av Haninge kommun helägt fastighetsförvaltningsbolag med huvuduppdrag att äga och förvalta kommunala verksamhetsfastigheter såsom skolor, förskolor, fritidsgårdar, bibliotek samt äldre- och omsorgslokaler. Totalt äger vi ca 300 000 m². Antalet medarbetare är ca 90 st fördelat på fem avdelningar.

Vårt kontor ligger centralt i Haninge med närhet till allmänna kommunikationer, butiker och restauranger. Runt knuten finns natursköna Rudans friluftsområde.