Byggnadsingenjör till VERA Arkitekter

Om jobbet

Är du utbildad byggnadsingenjör, gärna med erfarenhet av projektering och vill vara en del av samhällsutvecklingen på Stockholms bostadsmarknad? Hos vår kund VERA Arkitekter erbjuds du en arbetsmiljö som präglas av öppenhet, kreativitet och kontinuerliga samarbeten i projekt. VERA Arkitekter erbjuder dig möjlighet att växa i projekt där du snabbt får ta ansvar och ta del av bostadsprojekt i Stockholmsområdet, främst inom nyproduktion. Är du nyfiken, prestigelös och vill få in en fot i branschen och samtidigt få möjlighet att utvecklas i din roll? Då tror jag detta är ditt drömjobb. Sök tjänsten redan idag då vi selekterar löpande och start är omgående.

Information om uppdraget

Academic Work söker för VERA Arkitekter räkning en byggnadsingenjör till deras kontor på Östermalm i Stockholm som idag består av 25 medarbetare med bred kompetens inom arkitektur. Då efterfrågan på arkitekttjänster ökar behöver kontoret i Stockholm expandera. Ta chansen och var med när företaget växer!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och VERA Arkitekters önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos VERA Arkitekter. VERA Arkitekters intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som byggnadsingenjör kommer du att sitta i VERA Arkitekters fina lokaler och i huvudsak arbeta med projektering i ArchiCAD, främst för nyproduktion av flerfamiljsbostäder. Du kommer att arbeta i projekt av varierad storlek tillsammans med juniora och seniora arkitekter.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta utefter tidsplan och upprätta ritningar och beskrivningar
 • Söka information och ha kontakt med leverantörer och materialtillverkare via mail och telefon
 • Ha kontakt med andra konsulter inom exempelvis VVS och konstruktion
Tjänsten passar dig som vill få in en fot på en arkitektbyrå och utvecklas i rollen som byggnadsingenjör. BIM-projektering blir allt mer vanligt kanske vill du bli BIM-ansvarig på sikt eller specialist inom ArchiCAD? Då rollen inte finns idag finns det möjlighet att vara med och påverka och utvecklas i rollen. VERA Arkitekter präglas av en platt organisation där företagets fyra delägare dagligen är involverade och engagerade i projekten. Du kommer initialt att erbjudas utbildning exempelvis inom CAD-verktyg samt få en handledare som stöttar dig för att på bästa sätt bli mer självgående i projekten. För dig som visar framfötterna kommer det finnas goda möjligheter på sikt till en fortsatt anställning hos VERA Arkitekter.

Vi söker dig som
 • Har en byggnadsingenjörsutbildning, antingen på YH eller högskolenivå
 • Kan uttrycka sig väl på svenska i både tal och skrift då du dagligen kommer att kommunicera på båda språken
 • Har goda kunskaper inom CAD, exempelvis från projekt under utbildningen
Det är meriterande om du:
 • Har arbetat på ett arkitektkontor med liknande arbetsuppgifter
 • Har tidigare arbetat med ArchiCAD, Revit och /eller BIM
 • Har erfarenhet från byggbranschen
Som person ser vi gärna att du är prestigelös, kreativ och trivs i en öppen miljö där alla samarbetar med alla och tar hjälp av varandra. Du förväntas ta egna initiativ till att utveckla och lära dig nytt samtidigt som din omgivning alltid kommer finns till stöd för frågor om det är något du inte förstår. Vidare ser vi att du förstår vikten av ett noggrann och kvalitativt arbete där fokus är att det arbete som levereras till kund är av bästa kvalitet.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid 6 månader med goda chanser till förlängning och på sikt överrekrytering
 • Arbetstid: Kontorstider
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida..
Jobbfakta
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

VERA Arkitekterär en växande arkitektfirma som idag består av 25 medarbetare. VERA arkitekter startade sin verksamhet i januari 2000 och arbetar med bostäder i nyproduktion, planutredningar och ombyggnad/renovering av kontorsfastigheter. Erfarenheter finns även av projekt inom offentliga byggnader, skolor, förskolor, sjukhus och industri mm.