Byggnadsingenjör med goda AutoCAD kunskaper sökes!

Om jobbet

För vår kunds räkning söker vi nu en junior byggnadsingenjör som vill jobba med konstruktion!
Här finns goda möjligheter för rätt person att komma in på ett mindre företag där det ges goda utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter

Som Byggnadsingenjör hos vår kund kommer du att arbeta med konstruktion både i AutoCAD och Revit. Du kommer att arbeta i flera både större och mindre projekt både tillsammans med kollegor och ensam

Din profil

För att trivas och bli framgångsrik i rollen tror vi att du:
  • Är nyutbildad Byggnadsingenjör
  • Har goda kunskaper i AutoCAD
  • Talar och skriver flytande Engelska och Svenska
Det är meriterande om du:
- Har tidigare arbetslivserfarenhet av bygg eller vent.

Som person ser vi att du är social, driven och klarar av att jobba självständigt. Som byggnadsingenjör kommer du att både sitta på kontoret och vara ute på kundmöten så det ställs krav på din sociala kompetens.

Villkor

Omfattning: Heltid.
Startdatum: Snarast.
Arbetsort: Stockholm.
Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Kontakt

Ring Kristin Mörth, 0723019559

Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

Vår kund som är belägen i Stockholm arbetar med projektledning, byggproduktion och arkitektur. Företaget har lång erfarenhet av byggproduktion och kan hjälpa till med detaljplaner, förfrågningsunderlag och kalkyler. I bolaget finns kompetens och certifiering inom BAS-P, BAS-U, KA enligt PBL och även en internationellt certifierad passivhusexpert.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.