Bygghissmontör till Stavdal i Stockholm

Stavdal · Bygg & Hantverk · 31 dec

Om jobbet

Vi söker nu dig som är mekanisk och tekniskt lagd till att bli vår nye bygghissmontör.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Att arbeta som Hissmontör hos Stavdal innebär montering och demontering av både små och stora kuggstångshissar av märkena Geda och Scanclimber på våra kunders arbetsplatser runt om i Stockholm. Du sköter även service och reparation av utrustningen ute hos kund och på hyrcentret.

Arbetet genomsyras av stort säkerhetsmedvetenhet i genomförandet och det krävs att arbetet utförs på ett fackmannamässigt sätt.

Egenskaper vi värdesätter

Vi söker dig som är tekniskt kunnig och har erfarenhet att jobba med bygghissar. Du har kunskaper inom både montage, service, reparation och felsökning på bygghissar. Som person trivs du med mycket kundkontakt och du är ansvarsfull. Du stimuleras av utmaningar och är lösningsorienterad. Hos oss jobbar du oftast i team och vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga.

Utbildning och kvalifikationer
  • Vi tror att du har minst gymnasieutbildning med teknisk inriktning exempelvis mot el eller byggteknik.
  • Meriterande är om du har el och hydraulik i din kunskapsbank.
  • B-körkort är ett krav.
Vad kan Stavdal AB erbjuda dig?

Vi erbjuder ett arbete som passar dig som gillar ett fysiskt arbete som tillbringas till stor del hos kunder och utomhus. Stavdal har kollektivavtal och erbjuder marknadsmässig lön och förmånliga anställningsvillkor.

För frågor rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till Jörgen Lindeberg, Hissansvarig Stockholm på 08-409 211 22

Välkommen med din ansökan senast 31/12
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Om Stavdal AB
Stavdal är ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en av marknadens mest kompletta och moderna maskinparker. Vi är en helhetsleverantör som utöver liftar, byggmaskiner och bodar, även kan erbjuda våra tjänster inom ställning, fallskydd, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning samt evenemang.

Stavdals hyrcenter finner du i både Sverige och Norge, på orterna Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund, Karlstad, Trollhättan, Lidköping, Jönköping, Vara samt Oslo & Jessheim. Vårt allra nyaste hyrcenter finner du i Uppsala.

Sedan uppstarten 2004 har koncernen vuxit, mycket tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare. På Stavdal står människan och maskinen i fokus. Hos oss har man roligt på arbetet som genomsyras av ett stort kundfokus och där service och driftsäkra maskiner är grundplattformen för framgång.