Butikssäljare med kunskap om vitvaror sökes till butik i Jordbro!

Om jobbet

Information om uppdraget

Gillar du att arbeta I ett högt tempo med kunden i fokus? Har du tidigare jobbat med försäljning och har erfarenhet av att sälja vitvaror? Då har vi tjänsten för dig!
StudentConsulting söker för kunds räkning en engagerad butikssäljare på heltid till deras outletbutik i Jordbro.

Kunden är en av Nordens ledandande vitvarubutiker på nätet och erbjuder vitvaror, hushåll-, trädgård-, sport-, fritid samt badrumsprodukter. I kundens outletbutik i Jordbro säljs returnerade och mindre skadade produkter till kraftigt reducerade priser.

I rollen som butikssäljare kommer du att arbeta med att ge förstklassig service till butikens kunder. Du ansvarar för att ta emot och hjälpa kunderna vid frågor som rör produkter, reklamationer mm. Du kommer även stå i kassan och ta betalt. Att vara påläst om butikens produkter samt arbeta med merförsäljning är viktigt i rollen som butikssäljare. Arbetstiderna kommer att variera måndag-fredag 09.00-18.00 eller 09.15-18.15 samt lördagar 09.30-15.30

Tjänsten är på 100% och beräknas starta omgående. Det här är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men uthyrd till kunden.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är glad, engagerad och framåt. Du är noggrann, van att arbeta i ett högt tempo samt trivs med att erbjuda kunden mycket god service. Vi ser också att du är en målinriktad person som alltid strävar efter att leverera god kvalité. Vidare är du en team-player som tycker om att arbeta tillsammans med andra. Krav för den här tjänsten är att du har tidigare erfarenhet av försäljning/kundservice och god kunskap om vitvaror. Det är starkt meriterande om du har jobbat i butik och har kassa vana. Vi ser också att du talar flytande svenska. Stämmer beskrivningen in på dig? Skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten startar omgående och urval sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Haninge
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!