Butikssäljare kundtjänst Häggvik - Häggvik

Om jobbet

Besitter du kunskaper inom bygg och motiveras av att rådgöra och möta kunder i din vardag? Teamet i Häggvik söker nu en ny butikssäljare som även ska arbeta i kundtjänsten i butiken. Ta chansen och ansök till tjänsten idag.

Arbetsbeskrivning
Som butiksäljare arbetar du huvudsakligen med att stötta och hjälpa våra privat- samt företagskunder som besöker anläggningen. Du är en del av teamet som arbetar i butiken, men där nära samarbete med såväl lagersäljare & företagssäljare även är en del av arbetet.

Som butiksäljare på Beijer:
  • Du bemöter kunder i kundtjänsten där du bl.a. Arbetar med rådgivning och administrera order.
  • Driver och engagerar dig i butikens exteriör och har ett öga för ordning & reda.
  • Ansvarar och arbetar med varuplock och upphängning av varor samt kassaarbete.
Vem är du?
Som butikssäljareär det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara mån om alltid ge ett gott bemötande gentemot våra kunder. Vi tror därför att du är en social, driftig och engagerad person med ett öga att se vad som behöver göras i butiken. Arbetet inbegriper ett nära samarbete med dina kollegor som alla jobbar för att se till att Beijer är det bästa och mest servicefokuserade alternativet för våra kunder. Vi tror att detta lägger grunden för en framgångsrik försäljning och ett gemytligt samarbete & trivsel mellan kollegor. Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning i butik och trivs med kundkontakt. Har du kunskap om byggmaterial är detta meriterande.

Beijer erbjuder dig
Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett företag med brinnande intresse för Beijers fortsatta framgång och i ett team som jobbar för att tillsammans nå våra mål. Rollen är dynamisk och där utvecklingsmöjligheterna finns för den intresserade. Tjänsten är tillsvidare och placeringsort i Häggvik.

Välkommen med att skicka in din ansökan idag. Urval och intervjuer sker löpande.

All kontakt med annonsförsäljare, search- och bemanningsföretag undanbedes vänligt men bestämt.

Sökord: Butikssäljare, försäljning, kassasäljare, kundtjänst, order, rådgivning, service, butik, kassa, kundkontakt, butiksvård, varuplock, Sales assistant, retail, byggmaterial, butiksarbete.
Jobbfakta
Ort
Sollentuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Kontakt

Ring Benita Hansson, 075-2412145

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja. Vi har över 70 byggbutiker jämnt utspridda över vårt avlånga land - fullproppade med pålitligt byggmaterial och rejäla verktyg åt både byggfirmor och hemmasnickare. Vi omsätter ca 5 miljarder SEK och har ca 1350 anställda omräknat till heltidsanställda.

Beijer ingår i koncernen Wolseley, som är den ledande leverantören av byggnadsmaterial och byggtjänster i Europa och Nordamerika. Wolseley är världens främste distributör av värme och VVS-produkter. Wolseley har en försäljning på nästan 150 miljarder kronor och ca 39 000 anställda och 4400 anläggningar i 25 länder, bolaget finns noterat på London Stock Exchange.