Butikssäljare extrapersonal till Södertälje

Om jobbet

Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Med Swedol som innovativ partner får professionella användare effektiv varuförsörjning till ett attraktivt pris. Kunderna finns huvudsakligen inom Åkeri och transport, Bygg och anläggning, Industri och verkstad samt Jord- och skogsbruk. Swedol har totalt 48 butiker, varav 5 i Norge. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms SmallCap-lista. Swedol har närmare 500 medarbetare.
Butikssäljare extrapersonal till vår nyöppnade butik i Södertälje

Om tjänsten

Vi söker extra personal för timanställning på Lördagar och vid extra behov.
Arbetsuppgifterna består av varuhantering och framförallt försäljning i butik. Tjänsten innebär dagligen kontakt med nya och gamla kunder.

Vi erbjuder ett mycket intressant och omväxlande arbete där du kommer få möjligheter att utveckla dig själv och dina kunskaper inom försäljning och våra produktområden.

Din profil
Vi vill gärna att du har kassavana och har arbetat med försäljning. Tunga lyft förekommer. Det är meriterande om du har teknisk kompetens, t.ex. inom svets, mek., verkstad. Körkort är önskvärt. Det är ett plus men inget krav om du kan hydraulpressning.

Du är öppen och social och har lätt för att göra dig förstådd. Du är dessutom van att hålla ett högt tempo, är självgående och noggrann.

Vi erbjuder

Tillträde snarast och efter överenskommelse. Vi har kollektivavtal.

Kontakta

Intervjuer kommer att ske löpande, därför vill vi gärna ha din ansökan snarast dock senast 2016-11-13. Sök via knappen nedan.
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Extrajobb
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget


Hitta hit

Södertälje Visa på karta

Visa var