Butikssäljare

Om jobbet

Den 25 november öppnar vi vår första butik. Butiken kommer ligga i Barkarby och nu söker vi fantastiska personer som ger våra kunder en suverän upplevelse i vår butik!

Vi söker nu ett helt team av Butiksäljare. Heltid, deltid & helg/tim personal.

Vi söker dig som är duktig på att skapa kontakt med andra människor och som är riktigt intresserad av att hjälpa andra. Du är glad, positiv, nyfiken och har massor av energi. Det är meriterande men inget krav att du har tidigare erfarenhet av butiksförsäljning.

Dina arbetsuppgifter är skiftande men vårt främsta fokus är att alltid serva våra kunder på bästa möjliga sätt. Du tillsammans med övrig personal ansvarar för att våra produkter fylls på och exponeras på ett snyggt sätt. Du hjälper till att ta emot, prismärka och larma våra varor.

Som en del av Didriksons teamet bidrar du till en härlig stämning i butiken där kunder trivs och får ett fantastiskt bemötande som gör att de vill återkomma till oss.

Tillträde: Mitten/slutet av november

Omfattning: Flertalet deltidstjänster (främst helger men också vardagskvällar) samt en heltidstjänst.

Ansök någon av tjänsterna genom att bifoga ditt CV och personliga helst innan 25 oktober. Kom ihåg att ange i vilken omfattning du önskar jobba.
Jobbfakta
Ort
Järfälla
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Kontakt

Mejla Fredrik Kron

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

På Didriksons har vi en enkel filosofi: Vi utmanar inte elementen, vi anpassar oss till dem. Precis som Julius och Hanna Didrikson gjorde, redan 1913 då de började tillverka arbetskläder åt alla fiskare i Grundsund. I över hundra år har vi varit vår grundidé trogna. Att göra funktionella plagg som håller dig torr och skön oavsett väderlek. Kanske är det därför vi hundra år senare fortfarande är Skandinaviens största varumärket för regn- och funktionsplagg.


Hitta hit

Järfälla Visa på karta

Visa var