Butiksmedarbetare till Addnature och Bikester

Addnature · Försäljning · 23 dec

Om jobbet

Butiksmedarbetare till Addnature och Bikester

Arbetsuppgifter

Vi söker säljare/medarbetare till våra butiker på Birger Jarlsgatan och Högbergsgatan i Stockholm. På Addnature och Bikester arbetar du i ett ungt expansivt företag i outdoor- och cykelbranschen. Vi söker personer som vill jobba i en aktiv roll med allt som förekommer i butik. Det kommer att innefatta allt från att organisera i butiken och förbereda evenemang och andra händelser i butiken till ren butiksförsäljning.

Addnature och Bikester är inne i en händelserik fas och vi vill ha dig som är kreativ och entusiastisk inför att vara med och utveckla våra butiker. Du kommer att ha möjlighet att påverka butikens utseende och arbetets upplägg tillsammans med dina kollegor.

Vem är du?

Vi vill att du är en aktiv utövare av någon aktivitet som relaterar till det vi säljer. Det kan vara vandring, klättring, paddling, cykling eller något annat du gör utomhus. Inför kommande säsong kommer vi att kasta ett extra öga på dig med erfarenhet av multisport.

Du ska vara en karismatisk person med stor social förmåga som är sugen på att jobba i butik. Service och sälj ska vara en självklarhet för dig och du ska vara mån om att ge våra kunder en butiksupplevelse utöver det vanliga. Ditt fokus ska ligga på kunden i första hand samt vara självgående och angelägen om att ta hand om butikens puts och studs. Du ska värdera samarbetet med dina kollegor högt och bidra till att skapa en harmonisk och effektiv grupp. Kreativitet, samarbetsförmåga, noggrannhet samt vilja att ta ansvar är viktiga egenskaper hos dig.

Villkor

Tillsvidareanställning (provanställning tillämpas) på 100 %. Som tillsvidare jobbar man ungefär var tredje helg.

Tidigare erfarenhet av butiksjobb är ett krav.

Ansökan

Du ansöker till tjänsten genom att klicka på ”Sök tjänst” - ej via e-post. CV, personligt brev.

Urval påbörjas omgående och du är välkommen med din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget