Butiksmedarbetare på deltid till Ingaröhallen

Om jobbet

Storesupport AB söker nu för Ingaröhallens räkning en Butiksmedarbetare för extraarbete på deltid.

Tjänsten avser kassa/plock och är en tillsvidareanställning på deltid om ca 9,5 timmar/vecka. Arbetet avser helgarbete. Provanställning tillämpas.

Om Tjänsten

Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på ett positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi alltid håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse.

Du kommer att sitta i kassan samt arbeta med varupåfyllnad. Denna tjänst avser helgarbete enligt schema.

Din Profil

Det är viktigt att du verkligen gillar att arbeta i butik.

Vi förväntar oss att du är matintresserad samt tycker om att jobba med kunder och försäljning. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla ett varierat tempo, där det är lite lugnare under vinterhalvåret och fullt ös under sommaren.

Tillsammans med dina kollegor kommer du att sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för detaljer som helhet.

I denna tjänst är det viktigt att du har arbetat i butik tidigare och att du är mycket ansvarsfull.

Mer Information

Butikens öppettider är måndag - fredag 07:00-22:00. Lördag - söndag 08:00-21:00.

Arbetstid: 12:00-20:00 lördag och 12:00-19:00 söndag.

Perfekt för dig som studerar och som vill få möjlighet att arbeta mer under sommaren samt kunna rycka in extra vid exempelvis sjukdomar.

Ansökan

Intervjuerna sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu. Sista ansökningsdatumet är 21 oktober. Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Anna Wolthon Konsultchef Stockholm Storesupport AB.
Jobbfakta
Ort
Värmdö
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Ingaröhallen är en matbutik som brinner för att ge service och matinspiration.

De klarar av den svåra utmaningen att vara mer av en landsortsbutik under vinterhalvåret och en storstadsbutik med högt tempo och krävande matkunder under sommaren. Allt detta genomförs med stor kompetens och stolthet av en mycket kunnig och servicemedveten personal. Ingaröhallen har en stor färskvaruavdelning med en prisbelönt manuell kött/fiskdisk och många lokalt producerade varor som får matlusten att växa.

Handlaren heter Johan Edlund och han har drivit Ingaröhallen sedan 2004.

Johan säger själv: ”Vi är en fristående butik men har ett grundavtal med Axfood och Hemköp som säkerställer vår varuförsörjning och drift på ett fint och tryggt sätt. Vi har också möjligheten att handla från lokala leverantörer samt från andra leverantörer vilket vi utnyttjar ganska väl.

Det här tillsammans har gjort att vi, med hjälp av våra kunder, har skapat en butik som inte ser ut som en standardbutik vilket jag tror har varit vårt framgångsrecept.

Som handlare och anställd så ska det vara kul att gå till arbetet och träffa sina medarbetare och man ska känna sig stolt över att arbeta här. Många kunder väljer vår butik för att det är en härlig stämning. Kunderna blir trevligt bemötta och känner sig sedda av personalen.”