Butikskonsulent

Om jobbet

Vi söker Dig som vill jobba hos oss som Butikskonsulent i vårt team i Stockholmsområdet.

Tjänsten är på 75% med möjlighet till heltid och distriktet är i första hand i södra delen. Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete med order, upplock och exponeringar inom kategorin: ljus, servetter, party och engångsartiklar.

Vi ser gärna att du har god vana från dagligvaruhandeln, är flexibel då vi har högsäsong vissa tider på året samt vara social i butik och med arbetskamrater.

Du behöver ha körkort då vi tillhandahåller företagsbil.

Maila din ansökan till:
marie.blom@papstar.se eller susanna.steneld@papstar.se

För frågor välkommen att ringa kontoret på telefon: 0322-191 05 och prata med någon utav oss.

Vi ser helst att Du kan börja hos oss i slutet på oktober så skicka in Din ansökan senast fredag 21 oktober.
Jobbfakta
Publicerad

60 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Papstar Sverige AB har sitt huvudkontor i Alingsås ca 5 mil norr om Göteborg. Där arbetar vi med att skapa ett kundanpassat sortiment samt försäljning, order, kund och konsumentkontakter.
Vi är rikstäckande och har konsulenter i hela Sverige som hjälper butikerna att sköta avdelningen med råd, information, order och löpande upplock. Vårt sortiment består av ljus, servetter, engångs & partyartiklar som vi säljer i dagligvaruhandeln samt inom hotell och restaurang i hela Norden. Papstar har kontor i i åtta länder i Europa med ca 1800 anställda. Tack vare vår storlek har vi möjlighet att erbjuda ett brett sortiment till bra priser och effektiva logistiklösningar.