Butikschef till Dahl Stockholm City

Om jobbet

Till vår DahlCenter-butik i Stockholm City söker vi en driftig person som vill bygga upp, utveckla och driva verksamheten framåt!

För att vara framgångsrik i rollen som chef för ett DahlCenter måste du ha lätt för att skapa nya kundrelationer, samt underhålla de befintliga. Vi söker dig med förmågan att arbeta mycket självständigt, och vi ställer höga krav på din sociala kompetens.

Du har flera års tidigare erfarenhet av butiksarbete från fackhandeln, gärna i en ledande roll. Har du dessutom erfarenhet från VVS-branschen ser vi det som meriterande. Du är van att arbeta med systemstöd. Hos oss arbetar vi i affärssystemet M3 samt i Excel, har du erfarenhet av dessa är det ett plus, men vi utbildar även internt.

För rätt person erbjuder vi ett utvecklande arbete i ett företag som har marknadsledande position. Du har stor möjlighet att skapa "din" butik tillsammans med oss!

Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Frågor om tjänsten besvaras av Micaela Andersson, DahlCenter-samordnare, på telefon 08-630 84 24.

Välkommen med din ansökan senast 18 december 2016!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen. Runt om i Sverige har vi 69 butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Förutom VVS arbetar vi även inom områdena Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla, med brett sortiment och god kunskap. Dahl har drygt 1 000 medarbetare och ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain.
Vår omsättning uppgår till 6 mdkr.