Butikschef / Franchisetagare till Coop Björnboda

Om jobbet

Vi på Coop arbetar varje dag för att ge våra kunder en upplevelse utöver det vanliga. En upplevelse som gör att de kan tänka sig ta en omväg till oss. Kunden ska i våra butiker inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder.

Rollen som Butikschef/Franchisetagare
Vi går en spännande framtid till mötes och söker nu en Butikschef/Franchisetagare till Coop Konsum i Björnboda. Vi har höga och utmanande mål för framtiden och söker dig som har ett stort driv och vill vara med på resan. Butiken är en Coop Konsum-butik med cirka 20 medarbetare och dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att leda butikens dagliga arbete. Du har personal-, budget- samt resultatansvar och kommer att arbeta brett med såväl inköp, varubeställningar, schemaläggning som coachning och utveckling. Tillsammans arbetar vi ständigt mot målet att höja servicenivån i våra butiker och visa omtanke för våra kunder.

I denna rekrytering finns det en stor möjlighet att driva butiken som Franchisetagare. Att vara Franchisetagare innebär att du genom ett eget aktiebolag driver butiken enligt franchiseavtal. Vi står för koncept, sortiment, prissättning, varulager, samt inredning. Som franchisetagare har du även fullt arbetsgivaransvar. Vidare är du också ekonomiskt ansvarig för en stor del av butikens övriga driftskostnader. Som Franchisetagare skall du tycka att personligt ägande och ekonomisk risk är en sporre till ökat engagemang. Att vara franchisetagare inom Coop ger även möjlighet till större ekonomisk avkastning.

Vem är du?
Vi söker dig som är en naturlig ledare, arbetar med en god struktur och tar ett stort ekonomiskt ansvar. Du är målinriktad och driver förändringsprocesser framgångsrikt med hjälp av ett tydligt kundfokus och ditt starka sinne för affärer. Vi tror att du har tidigare erfarenhet från en ledande roll. Har du tidigare erfarenhet från detaljhandeln är detta meriterande men inget krav.

Vi tror att du är en kreativ person som drivs av att skapa en god kultur bland dina medarbetare där alla känner sig delaktiga. Du vågar tänka annorlunda och testa nya lösningar samt har lätt för att få med

Ansökan
Är du intresserad av en utmaning inom ett nytänkande företag? Ansök redan idag med CV samt personligt brev då ansökningarna behandlas löpande. Har du frågor om oss eller om tjänsterna är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Viviane Helminen på tel. 076 - 861 98 53.

Sista ansökningsdag är 23 december 2016.

Inom Coop värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Viviane Helminen, 076 - 861 98 53

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

I detaljhandelsdrivande KF-koncernen är Coop kärnverksamheten. Inom företaget finns även en rad andra verksamheter och starka varumärken inom bland annat media, fastigheter och finans. Coop finns på över 700 platser i landet och är Sveriges enda kooperativa matbutikskedja. Det betyder att det är du, tillsammans med 3,3 miljoner andra medlemmar, som äger Coop via den konsumentförening du är medlem i. Läs mer på www.coop.se. och följ oss gärna på Facebook: Jobba på Coop och på Linkedin: Coop Sverige.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var