Bussförarer till kommande uppdrag

Om jobbet

Om företaget

Vi söker för kommande uppdrag bussförare. Du kommer att vara anställd av Lernia och hyras ut som konsult till våra kunder. För rätt person finns möjlighet att anställas direkt hos kund omedelbart eller efter 6 månader. Vi ser antingen att du nyligen tagit ett C-kort och är villig att lära dig hur branschen funkar eller att du har några års erfarenhet och är intresserad av att möte nya utmaningar.

Som anställd på Lernia erbjuder vi bland annat.

Friskvårdbidrag
Kollektivavtal
Utbildningar genom AMT
Lön enligt GFL
Möjlighet att hitta nästa steg i karriären via karrärväxling
Anställning på ett statigt ägd företag

Arbetsuppgifter

Arbetet som bussförare varierar från kund till kund men det krävs att du har förmågan att navigera dig runt i Stockholm. Eftersom arbetat innebär kundkontakt är det viktigt att du trivs med att möta människor samtidigt som du har förmågan att köra självständigt och motiveras av att lösa eventuella problem som kan uppstå under körningen. Vi tror att du är en positiv person som motiveras av att arbeta självständigt och är flexibel när det gäller arbetstider.

Formell kompetens

Krav
D-behörighet

Merit
YKB
Lokalkännedom om Stockholm
Serviceminded

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Stockholm

Tillträdesdag

Kommande uppdrag
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 nov

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.