Business Unit Manager till Vaimo

Om jobbet

Vaimo hjälper företag över hela världen att nå e-handelsframgång på Magento och levererar varje dag skräddarsydda e-handelslösningar till mer än 200 000 onlinebutiker och bidrar till kundernas försäljningsframgång. Vaimo har positionerat sig som en av de främsta Magento-leverantören i världen och har hjälpt mer än 400 varumärken och handlare att öka sina intäkter och stärka sina varumärken. Företagen vänder sig till Vaimo för bästa praxis inom e-handel såväl lokalt som globalt. Enkelt uttryckt: e-handel när den är som bäst. Läs mer på www.vaimo.com

Vill du leda ett team av engagerade medarbetare inom e-handel? Trivs du i en växande och entreprenöriell miljö? Då kan rollen som Business Unit Manager på Vaimo vara ditt nästa steg.

Om tjänsten
Som Business Unit Manager får du en nyckelroll i att på både strategisk och operativ nivå ansvara för affärsområdets resultat och säkerställa en hög kvalitet och leverans. Denna kundnära roll innebär ansvar för lönsamhet, tillväxt, personal, kundnöjdhet och kundstrategier inom ditt affärsområde. Du hanterar budget och resultat och har personalansvar för ca 25 medarbetare där du leder och motiverar ditt team till framgång. Genom ett naturligt och engagerande ledarskap skapar du en god laganda, trivsel och säkerställer att alla arbetar i enlighet med Vaimos strategiska mål och värderingar. Du ansvarar för att resursplanering, prioritering och koordinering mellan olika projekt sker på ett effektivt sätt. Från tid till annan måste du vara redo att resa för att träffa andra kollegor inom Vaimo.

Du sitter med i ledningsgruppen och rapporterar till Country Manager.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Effektivt leda, fördela och följa upp arbetet inom affärsområdet
  • Ansvara för budget, mål och strategi
  • Personalansvar; medarbetarsamtal, rekrytering, resursallokering mm
  • Affärsdrivet och kundnära arbete som förhandlingar och att identifiera nya affärsmöjligheter
Vem är du?
För att nå framgång i denna ser vi gärna att du har minst 5 års erfarenhet från en liknande roll inom IT branschen, varav minst 3 år med personalansvar. Dina ledaregenskaper är goda och du har ett genuint intresse för att utveckla andra. Din inre motor, ambition och ansvarskänsla gör att du alltid vill leverera bra resultat och de bästa lösningarna till kunden. Som person är du engagerad, teamorienterad, kommunikativ och ansvarstagande. Du är en ledare med mycket god förmåga att bygga goda kundrelationer. Du har siffersinne och är bra på att arbeta strukturerat i en dynamisk miljö.

Din svenska och engelska är flytande i tal och skrift.

Vaimo erbjuder
Vaimo erbjuder en möjlighet att få arbeta i ett expansivt och tempofyllt företag med spännande kunder och starka varumärken inom bland annat retail. Vaimo är ett företag med stort utvecklingsfokus på såväl medarbetarnas kompetens som kundernas affärer. För Vaimos medarbetare finns alla möjligheter att långsiktigt utvecklas både i Sverige och internationellt. Din insats gör skillnad.

Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan på www.360rekrytering.se. Urval sker löpande. Vid frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Susanna Aronson, 070-841 92 10.
Jobbfakta
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget