Business Intelligence-konsult till EVRY

Academic Work · Data & IT · 24 dec

Om jobbet

Är du en person som drivs av nya utmaningar och har ett kundfokuserat tänk? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med utveckling inom Business Intelligence och nu vill fortsätta din karriär? Du har nu chansen att fortsätta din karriär inom Business Intelligence hos ett av Nordens största och mest expansiva IT-tjänsteföretag. Ansök till tjänsten som Business Intelligence konsult hos EVRY idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för EVRYs räkning Business Intelligence & Analytics konsulter till deras team. I teamet arbetar de brett inom olika områden, främst inom traditionell BI men även Advanced Analytics/Big Data och därför söker EVRY brett efter konsulter som brinner för lösningar inom dessa områden. EVRY ser gärna att du som söker har några års erfarenhet inom området sedan tidigare och då gärna i rollen som utvecklingskonsult och att du arbetat med några av BI-verktygen från Oracle, Microsoft, Qlik och Sas. Har du dessutom erfarenhet från mer avancerad analys med lösningar innehållande Hadoop, Cloudera, Google och Hana eller liknande är det meriterande.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EVRYs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos EVRY.

Arbetsuppgifter

Som konsult inom Business Intelligence kommer du att vara en del av BI-teamet där ni hjälper EVRYs kunder att utvecklas och förbättra sin verksamhet genom väl utvecklade beslutsstöd. I teamet arbetar ni agilt och använder er av olika verktyg där de vanligaste är Oracle, Qlik, SAS och Microsoft.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Utveckla rapporterings- och analyslösningar
 • Modellering
 • Förvaltning
 • Behovsanalyser
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för de senaste tekniska lösningarna men även intresse för verksamheten och områden såsom ekonomi, inköp eller logistik.

Tjänsten passar dig som vill arbeta på en arbetsplats som präglas av en god stämning, där man värdesätter ett bra samarbete med sina kollegor. Inom organisationen arbetar man mot tydligt uppsatta mål, där man själv är aktiv i att planera sin framtida karriär inom bolaget. Är du villig att lära dig mer finns det även stora möjligheter att utveckla din kompetens inom företaget. Vidare trivs du att arbeta i en expansiv och dynamisk miljö där tempot är högt.

EVRY växer kraftigt och för att du ska komma in i företaget på bästa sätt har man två introduktionsdagar kvartalsvis där alla nyanställda tillsammans får träffa nyckelpersoner inom bolaget och introduceras till hur man arbetar på EVRY. Arbetsmiljön hos EVRY präglas av en strävan att utvecklas och att ha roligt på jobbet tillsammans med sina kollegor!

Vi söker dig som

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av att arbeta med Business Intelligence och gärna som konsult. Detta är en roll som du redan känner dig trygg i, men du söker dig nu mot nya utmaningar! Vi ser gärna att du arbetat med BI-lösningar från Oracle, SAS, Qlik eller Microsoft och gärna i någon form nosat på den nya tekniken inom området (Advanced Analytics, Big Data).

Har du erfarenhet av:
 • Oracle ser vi gärna att du har arbetat med något/ några av följande: OBIEE, ODI, OBI Apps, Oracle Warehouse Builder, Oracle Essbase, Informatica
 • Microsoft ser vi gärna att du har arbetet med något/ några av följande: SSIS; SSAS, SSRS, PowerBI
 • SAS ser vi gärna att du har arbetet med något/ några av följande: SAS VA, SAS DI Studio, SAS Base
 • Qlik ser vi gärna att du arbetat med Qlik Sense eller Qlik View
Vi vill även att du har goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Arbetet kommer till stor del att styras av dig och därmed ser vi att du själv vill driva och ta ansvar för ditt arbete och att du har ett affärsmässigt tänk. För att du ska lyckas i rollen ser vi även att du gärna visar framfötterna och att du tycker om att bli utmanad i din roll. Ditt arbete kräver att du har kontakt med kollegor och kunder därför letar vi efter en social person som tror på goda samarbeten.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

48 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

EVRY är Nordens näst största IT-tjänsteföretag. Genom 10 000 medarbetare levererar EVRY dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till ungefär 14 000 kunder i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet. EVRY står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället på. Oavsett tidpunkt använder över en miljon skandinaver våra lösningar. Kombinationen av vår djupgående förståelse för de branscher våra kunder arbetar i och vår geografiska och kulturella närhet betyder att vi kan hitta lösningar anpassade för respektive kund.