Business Development Managers till ett av nordens snabbast växande start up-företag!

Om jobbet

Är du en energifylld person som vill vara med och lansera ett av nordens snabbast växande start ups på den norska marknaden? Är du resultatorienterad och älskar business? Vill du växa inom en säljroll och arbeta under stort ansvar? Nu har du chansen att få en väldigt bra start på en spännande karriär och att bli en del av ett företag som satsar stort och växer så det knakar!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning ett antal Business Development Managers till deras kommande kontor i Oslo. Företaget växer så det knakar (15 % varje månad) och de ska etablera sin produkt på den norska marknaden med ambitiösa och drivna medarbetare så att de kan fortsätta deras tillväxtresa, både nationellt och internationellt. Därför behöver de nu välkomna ytterligare kollegor med passion för sälj! Vår kund är ett företag som säljer ett världsledande molnbaserat verktyg som levererar värdefulla insikter direkt till försäljningsorganisationer inom B2B. Mer information om företaget kommer att ges vid en eventuell telefonavstämning och intervju.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor samt mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som Business Development Manager kommer du att vara med och bygga upp den norska marknaden från Oslo. Det innebär mycket ansvar i etableringen i Norge med fokus på att ansvara för den fullständiga säljprocessen från prospektering till signering! Här finns möjligheten att utvecklas i din försäljning inom en helt ny marknad och att arbeta med en världsledande produkt som i dagsläget används av över 1000 nordiska företag. Utöver försäljning av företagets tjänst så delar du och dina kollegor även på arbetsuppgifter såsom att arbeta med marknadsföring, rekrytering och produktutveckling.

Du kommer till exempel att:
 • Söka upp och kontakta nya intressanta företag och kontaktpersoner
 • Boka in, genomföra och återkoppla kundmöten
 • Vara delaktig i varumärkets och produktens etablering på den norska marknaden
Tjänsten passar dig som har ambitionen att nå lite längre, som ständigt strävar efter att utvecklas och som alltid ger det lilla extra. Din passion för försäljning lyser igenom dig som person och ditt sätt att arbeta. För rätt person finns det stora möjligheter till att utvecklas internt nationellt och internationellt, inom såväl business development, marknadsföring, rekrytering och produktutveckling

Vi söker dig som
 • Har en kandidatexamen
 • Med fördel har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning eller har tidigare erfarenhet av den norska affärsmarknaden
 • Har mycket god förståelse för det norska språket
I denna roll är det dina personliga egenskaper som väger tyngst. Du visar på stort driv, är prestationsorienterad och förtroendeingivande. Du kan bidra med struktur och är mycket självgående i ditt arbete då starten i den nya marknaden kommer att innebära en projektbaserad miljö. Du strävar alltid efter att utveckla dig själv och tar del av och delar med dig av kunskaper och lärdomar

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Oslo, med introduktion i Finland och Sverige
 • Lön: Grundlön + prestationslön
 • Kontaktuppgifter: Linnéa Ericson, linnea.ericson@academicwork.se
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 jan

Om företaget

Vår kund är ett företag som säljer ett molnbaserat verktyg som levererar värdefulla insikter direkt till försäljningsorganisationer inom B2B. Mer information om företaget kommer att ges vid en eventuell telefonavstämning och intervju.