Business Development Manager till Screen Interaction - Screen Interaction

Om jobbet

Screen Interaction är den ledande aktören inom digital transformation. Vi är en design- och innovationsbyrå som arbetar med ledande globala företag. Vi skapar morgondagens digitala tjänster och produkter som förbättrar livskvaliteten för människor över hela världen, via snygga och användarvänliga lösningar. Vi brinner för att skapa digitala tjänster som effektiviserar och underlättar vardagen för miljontals människor.

Screen Interaction är i stark tillväxt med ökad efterfrågan från våra kunder. Vi söker dig som med energi och nyfikenhet skall utveckla affärerna med några av våra största industrikunder.

Arbets- och ansvarsbeskrivning

I denna roll agerar du både säljare, innovatör och projektledare. Du tar reda på var kunden befinner sig och vilken typ av produkt/tjänst de behöver hjälp med för att ta nästa steg i deras digitala affärsutveckling. Tillsammans med ditt projektteam hjälper du kunden att ta fram strategi och koncept till färdiga digitala lösningar. Du är en självgående teammedlem med passion för den användarcentrerade designprocessen. Du är kundens ”trusted advisor” i dialoger kring digital transformation. Du har löpande dialoger med personer på ledningsnivå där dina kontaktytor kan vara allt från CEO till digitala chefer, produktägare och utvecklare.
  • Du kommer att bygga långa strategiska kundrelationer och bära ett eget säljvolymansvar
  • Du kommer att driva affärsutvecklingen på två av våra strategiskt viktigaste konton.
  • Du tar ägandeskap, vidareutvecklar och kontinuerligt paketerar om vårt erbjudande i en mycket kundnära affärsutvecklingsprocess.
  • Du ansvara för strategiska aktiviteter i relationen med våra kunder i nära samarbete med vårt interna team
Din profil och dina erfarenheter
  • Vi tror att du har ett brett nätverk och erfarenhet av att scopa, paketera och sälja projekt som involverar tjänstedesign, utveckling av mobila tjänster och/eller webbapplikationer åt branscher som detaljhandeln, tillverkningsindustrin, media, telekom eller finanssektorn.
  • Du har god förståelse för teknik, erfarenhet av konsultverksamhet och digital affärsutveckling. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av att föra diskussioner kring digital transformation i nära samarbete med kundens egna affärsutvecklare och beslutsfattare.
  • Du kan tänka utanför boxen och är van vid kundplanering och strukturerade affärsprocesser
  • Du har en god förståelse för termer som front-end, user experience, tjänstedesign, mobile first, internet of things, responsiv design, mobilutveckling etc.
  • Du har utmärkt muntlig och skriftlig kunskap i engelska och svenska.
  • Du har körkort och möjlighet att resa vid tillfällen. Positionen är baserad i Stockholm.
Ta nästa steg och påverka framtiden tillsammans med ett av de mest innovativa och spännande företagen i Sverige!

Du söker tjänsten via ”ansök här ”knappen, eller ta kontakt med vår samarbetspartner SalesOnly och seniorkonsult Christopher Thorstrand om du har några frågor, på 076-525 90 16. Urval kommer ske löpande och därför ser vi fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar behandlas strikt konfidentiellt. Du skickar din ansökan via www.salesonly.se

Screen Interaction med huvudkontor i Kista Science Tower och verksamt sen 2008, är en stor aktör på den digitala marknaden, med visionen att skapa morgondagens digitala tjänster och produkter som förbättrar livskvaliteten för människor över hela världen, via snygga och användarvänliga lösningar.

Sökord, Affärsutvecklare, buisness developer, KAM, sälj, säljchef, säljledning, projektledning, säljare
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 jan

Om företaget