Business Controller till Sodexo, Stockholm

Sodexo AB · Ekonomi · 29 jan

Om jobbet

Vi söker nu en handlingskraftig och nyfiken person med erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete som vill växa in i rollen som Business Controller till ett av Nordens ledande Service Managementföretag. Som Business Controller inom Sodexo är du ett aktivt stöd och bollplank till en specifik driftområdesledning, och sitter även med i ledningsgruppen för driftområdet. Som Business Controller förväntas du ha förståelse för hela affärsflödet, från anbud till resultat. Du ingår i en controllergrupp och rapporterar till chefscontrollern. Kontoret finns i Arenastaden, Stockholm

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Business Controller:
  • Stödja beslutsfattare och chefer med finansiell kontroll och uppföljning
  • Utveckla rapporter och KPI 'er
  • Budget- och prognosarbete
  • Följa upp, analysera och hantera avvikelser
  • Följa upp nyckeltal och vara delaktig i bokslutsarbetet
  • Delta i projekt samt arbeta med ad hoc-uppgifter
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete, varav minst två år som Business Controller, gärna i en internationell miljö. Det är viktigt med ett systemintresse och mycket goda kunskaper i Excel. SAP erfarenhet är meriterande liksom tidigare erfarenhet av något analysverktyg. Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att trivas på Sodexo och för att vara framgångsrik i rollen som Business Controller är du handlingskraftig, prestigelös och tycker om samarbete och samverkan. Du förstår och analyserar komplexa frågor snabbt och tycker om att sätta in siffrorna i ett verksamhetssammanhang. Hjälpsam och pedagogisk är ytterligare två viktig egenskaper för att lyckas med uppdraget.

Placeringsort: StockholmOm Sodexo

Sodexo erbjuder ett brett utbud av tjänster för en bättre livskvalitet i vardagen för alla som tar del av vår service. Samtidigt bidrar vi till att våra kunder kan prestera bättre och utvecklas. Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Sodexo finns i 80 länder med ca 420 000 medarbetare runt om i världen.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Sodexo AB med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anette Wickholm på 070-712 9808 eller kandidatansvarig, Parisa Amoor 070 166 0807. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Business Controller, controller, Business analyst, analyst, Senior analyst, Sr. Analyst, Business Controller, Junior controller, Jr. controller, Senior controller, Sr. Controller, Controller manager, Pricing controller, Market controller, Sales controller, Financial controller, Reporting controller, Audit, verksamhetscontroller, analytiker, affärscontroller, revisor
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Publicerad

37 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget