Business Controller Kampanj till Coop

Coop · Ekonomi · 12 dec

Om jobbet

Till vårt huvudkontor i Solna söker vi nu en driven och ambitiös Business Controller inom Kampanj. Med rollen följer ett stort ansvar och inflytande inom organisationen och du kommer ingå i ett controllerteam om fem personer där du fungerar som business partner åt Coops kampanjfunktion. Vi söker därför dig med ett stort affärsdriv och analysförmåga som gillar att vara på en plats där det händer mycket.

Din roll
I rollen som Business Controller arbetar du nära Kampanjchefen och affärsansvariga för att utveckla våra kampanjerbjudanden så att de på effektivast sätt driver trafiken och lönsamheten i våra butiker. Dessutom kommer du utgöra en viktig roll inom arbetet för att utveckla processerna inom kampanjfunktionen med fokus på att utveckla ekonomiska och finansiella styrverktyg. Då kampanjfunktionen till sin natur är tvärfunktionell så kommer kontaktytorna inom organisationen vara många.

Vidare kommer du att:
  • Stötta medbeslutsunderlag i strategiska frågor och säkerställa en kvalitativ rapportering
  • Stötta kampanjchefen och affärschefer i ekonomiska styrningsfrågor
  • Hålla i budgetprocessen, månadsanalyser och rapporteringen för området kampanj
  • Utveckla metoder, modeller och styrverktyg med fokus på kampanjfunktionen.
Vem är du?
Du har en civilekonomexamen eller motsvarande samt minst fem års erfarenhet som business controller, managementkonsult eller liknande roll. För att lyckas i rollen som Business Controller på Coop har du erfarenhet av att driva projekt, utveckla processer och förmågan att analysera, jämföra och tolka fakta. Har du erfarenhet från kampanjprocessen, gärna inom en konsumentorienterad industri som exempelvis dagligvaruhandel, är det meriterande men inget krav.

Vi söker dig som har stor egen drivkraft och energi att kunna agera självständigt och proaktivt. Som person är du affärsinriktad och analytisk men för att lyckas i rollen är det också viktigt att du trivs i en föränderlig miljö med förmågan att hantera och driva flertal processer samtidigt.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 11 december 2016. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Anna de Verdier, tel. 070-33 66 456

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Kontakt

Ring Anna de Verdier, 070-33 66 456

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Inom Coop värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

I detaljhandelsdrivande KF-koncernen är Coop kärnverksamheten. Inom företaget finns även en rad andra verksamheter och starka varumärken inom bland annat media, fastigheter och finans. Coop har idag 659 butiker runt om i Sverige och är Sveriges enda kooperativa matbutikskedja. Det betyder att det är du, tillsammans med 3,4 miljoner andra medlemmar, som äger Coop via den konsumentförening du är medlem i. Läs mer på www.coop.se. och följ oss gärna på Facebook: Jobba på Coop och på Linkedin: Coop Sverige.


Hitta hit

Visa var