Budbilsförare/Budbilschaufför/Reservdelsförsäljare

Om jobbet

1 plats.
BDS Skanstull har en ledig heltidstjänst som budbilsförare men chansen att utvecklas till innesäljare. Ekg bildelar erbjuder dig utbildning under tidens gång.

Vi söker dig som har hög arbetsmoral och viljan att lära sig något nytt varje dag men även ha motivationen att lära dig bilbranschen.
Du är gillar att arbeta i ett högt tempo, är serviceminded, stresstålig, talar och skriver flytande svenska, gillar att jobba i grupp och är en problemlösare.
Baskunskaper inom fordon är önskvärt alternativt ett brinnande intresse för bilbranschen. Är du utbildat fordonsmekaniker är det ett stort plus.

Tjänsten erbjuder dig en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter och nya utmaningar dagligen. Dina arbetsuppgifter är bl.a. köra ut delar till våra fasta kunder efter schemalagda tider (B-körkort är ett krav/Manuell), stå i butik och jobba med reservdelsförsäljning och plocka upp inkommande reservdelar. Du får träffa både privat och företagskunder inom vardagen och lära dig knyta nya affärsrelationer.

Skicka gärna in ditt cv och personligt per e-post (Gärna bild) .Vi tar ej emot arbetsansökan per telefon, vänligen respektera detta. Med vänlig hälsningar Hasse.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Transport & Logistik
Underkategori
Butik
Transport
Distribution
Logistik
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 nov

Om företaget

Företaget grundades 1972 och har sedan start varit ansluta till Bds-konceptet (Bildelsspecialisten). Vi säljer bilreservdelar, marindelar och tillbehör till både privat och företagskunder.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var