Bränsleanskaffare

Om jobbet

Fuel Sourcing har ansvar för att anskaffa bränsle samt optimera bränslemix och restproduktavsättning för Vattenfall Heat i Sverige. Uppdraget ska genomföras på ett resursmässigt hållbart sätt och i enlighet med såväl externt som internt regelverk.

Nu söker vi en bränsleanskaffare med placering i Uppsala eller Solna. Du kommer att bli en del av ett team med bred kompetens och stor kontaktyta.

Dina viktigaste arbetsuppgifter som bränsleanskaffare
Du arbetar aktivt med utveckling av vår position som aktör inom energi och resurshushållning. Dina arbetsuppgifter innehåller allt förekommande arbete i en försörjningskedja. Du jobbar från att finna leverantörer av lämpliga bränslen till leverans hos mottagande anläggning. Också uppföljning och vidare optimering hör till dina arbetsuppgifter. Du kommer att ha mycket kontakter både internt och externt och resor ingår som en naturlig del i arbetet.

Som bränsleanskaffare behöver du följande kvalifikationer
Vi söker dig som har naturvetenskaplig utbildning och som har tidigare marknadserfarenhet och god förhandlingsvana. Du har tidigare arbetat inom områdena teknik, sälj och/eller inköp. Kunskaper kring regler och lagkrav är en stor fördel i detta jobb. Du talar och skriver svenska och engelska bra och kan även förstå danska och norska. Kunskaper i franska, spanska, tyska eller ryska är meriterande. Körkort är ett krav.

Som person är du relationsskapande och trivs i ett nära samarbeta med både med kollegor och kunder. Du tar gärna initiativ och uppskattar problemlösning. Att tänka affärsmässigt är en förutsättning för att lyckas i denna roll.

Mer information
Välkommen in med din ansökan med CV och personligt brev via vattenfall.se/jobb senast den 8 januari.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Thomas Jonsson, 070 333 00 24. För information om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Hanna Hietikko, 070 314 35 24.


Fackliga representanter är Kalle Almqvist, Akademikerna, Kjell Karlsson, Ledarna, Christian Magnusson, SEKO och Patrik Nenzén, Unionen. Du når alla via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vår organisation
Värme Norden producerar och distribuerar värme, kyla, ånga och el på ett flertal orter runt om i Sverige. Huvudprodukten fjärrvärme produceras huvudsakligen i kraftvärmeverk och distribueras via fjärrvärmenät till bostäder, kontor, skolor, företag och sjukhus. Vi erbjuder en trygg och säker tillgång till värme, som till stora delar är producerad av biobränsle. Enkelt, tryggt och prisvärt för våra kunder. Värme Norden har ca 400 anställda och omsätter ca 3 miljarder kronor.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Thomas Jonsson, 070 333 00 24

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget