Brand Manager till CASK Sweden

Om jobbet

Vill du ta nästa
spännande steg i din karriär? CASK Sweden söker nu en Brand Manager som ska ta hand om delar av vår portfölj.

CASK Sweden är ett ungt och entreprenörsdrivet företag, skapat 2008, som på kort tid etablerat sig som ett av de ledande företagen inom kategorierna hantverksöl och sprit. I vår portfölj hittar du bland annat varumärken som Brewdog, Stone och Glengoyne. CASK Sweden ingår i en nordisk koncern med huvudkontoret placerat i Norge. Tillsammans med sitt systerföretag, Moestue Sverige, har vi en gemensam plattform och kontor och vi har en gemensam säljkår och back-office.

Rollen som Brand Manager innebär följande:

· Utveckla din portfölj av varumärken - både strategiskt och positionsmässigt
· Kreera marknadsplaner med kontinuerlig uppföljning av dessa
· Budgetansvar inklusive uppföljning, analys och återrapportering
· Ansvara för kontakten gentemot systembolaget
· Agera varumärkesambassadör, internt och externt

Vi ser att du har en dokumenterad erfarenhet från branschen med minst 5 års erfarenhet av likande positioner. Du bör ha en utbildning i grund och botten som matchar det jobb du ska utföra, helst med en akademisk examen. Du ska såklart
brinna för dryck i allmänhet och öl & sprit i synnerhet.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med vår partner Sikta
Group. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chefsrekryterare Andreas Flyckt på telefon 070-725 48 36 eller via mail (info@flyckt.nu). Har du frågor kring processen och tidschema mm kan du vända dig till Siktas researcher Prottasha Khondaker (pk@sikta.se). Sänd din ansökan (CV och personligt brev) i PDF-format till (pk@sikta.se). Urvalet sker löpande och vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Produktchef
Kontakt

Mejla eller ring Andreas Flyckt, 0707254836

Publicerad

46 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Att välja rätt rekryteringsföretag har inte är lika viktigt som att välja rätt chef. Företag är människor och på Sikta arbetar människor som är skickliga på att hjälpa dig att hitta och att välja den bästa chefen som får din organisation att utvecklas. Siktas konsulter har mångårig erfarenhet och extremt bra track record när det gäller utfall på gjorda chefsrekryteringar. Vi har intervjuat tusentals personer, tillsatt hundratals chefer - och följt upp resultaten. Vi kan chefsrekrytering och har arbetat i alla branscher, kommuner, landsting, myndigheter och idéburen sektor.

Hur ska vi lägga upp intervjuerna? Finns guider för referenstagning? Videoinspelade intervjuer? Arbetspsykologisk testning? Ring oss så får du kostnadsfri rådgivning per telefon av en erfaren konsult?

Vill du ha marknadens bästa rekryteringsgaranti då ska du samarbeta med Sikta.

Ring oss direkt på 08-678 00 00 så berättar vi varför du ska välja Sikta som rekryteringsföretag för dina chefsrekryteringar.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var