Brand Associate till växande internationellt företag!

Om jobbet

Älskar du varumärken och vill fortsätta din karriär inom marknadsområdet? JTI söker nu en Brand Associate till sitt team i centrala Stockholm. Det här är en spännande tjänst för dig som har läst marknadsföring och har jobbat ett par år inom relevant område samt vill bidra till att positionera JTI:s varumärke inom tobaksbranschen ytterligare. Visa prov på din kreativitet och skicka in din ansökan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för JTI:s räkning en Brand Associate.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och JTI:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos JTI.

Arbetsuppgifter

Som Brand Associate kommer du att arbeta med analys av varumärket och dess positionering på marknaden idag. Du kommer ta del av rapporter och analyser av marknaden och varumärket i sig för att därefter kunna dra slutsatser om vart varumärket befinner sig och vart de är på väg. Vidare kommer du arbeta tillsammans med olika byråer och tillsammans skapa kampanjer. Dessa kampanjer kommer du utföra hos olika kedjor och du kommer vara med och besluta om hur varumärket bäst kan framställas på olika marknader och i olika situationer. Internt kommer du också att samarbeta med bland annat Brand Managers, sälj- och ekonomiavdelningen och tillsammans se till att ni jobbar enligt företagets strategiska plan.

Du kommer till exempel att:
 • Vara behjälplig vid framtagandet av nya kampanjer och marknadsåtgärder
 • Administrera alla processer som du ansvarar för
 • Arbeta strategiskt med marknadsföring
 • Sköta kontakten med reklambyråer
För dig som visar på driv och har rätt inställning till arbetsuppgifterna och förmågan till att leverera det lilla extra finns goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Vi söker dig som

Har en universitetsexamen inom marknadsföring och hunnit skaffa dig minst två års arbetslivserfarenhet inom relevant område. En förutsättning för tjänsten är att du brinner för marknadsföring och tycker om att jobba i en analytisk roll. Vidare vill du vara en del av ett framåtgående företag där du får kan bidra med din egen prägel på detta varumärke.

Efterfrågade specifika kompetenser:
 • Goda kunskaper inom Microsoft Officepaketet, specifikt Excel och Power Point
 • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift, då engelska är koncernspråket.
Det är meriterande om du även har kunskap i andra språk. Vidare ser vi gärna att du har kunskap i Photoshop och InDesign.

Som person ser vi att du är kreativ och analytiskt lagd, samtidigt som du upskattar att arbeta administrativt enligt uppsatta rutiner. Du har förmågan att prioritera och strukturera ditt arbete och trivs med högt arbetstempo. Du gillar att arbeta med varumärkesstrategi och drivs av utmaningar och att prestera. Vidare är du en tävlingsinriktad medarbetare som vågar ta för sig och kan jobba individuellt såsom i team. Det är även viktigt att du har en god samarbetsförmåga och har en vilja att utvecklas.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: heltid, 1 års vikariat med möjlighet till förlängning
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Katarina Johansson
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Marknadsföring
Underkategori
Produktchef
Publicerad

44 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

JTI är en del av Japan Tobacco Group of Companies och är en ledande internationell tobakstillverkare. Företaget har ca 27.000 anställda över hela världen som representerar mer än 100 nationaliteter och marknadsför världskända varumärken i mer än 120 länder. JTI Sweden bildades 2007, då Gallaher blev en del av JTI. Företaget är ungt, framåtblickande och bygger på ett rikt arv och historia. JTI Sweden är den ledande cigarettleverantören i Sverige och en stark utmanare på den svenska snusmarknaden med huvudkontor i centrala Stockholm och en snusfabrik i Vårgårda.