Börja jobba i kundtjänst hos oss

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker dig som vill jobba inom tekniksupport hos en av våra kunder. Har du ett brinnande intresse för mobiltelefoner, surfplattor och datorer är detta jobbet för dig.

Nu söker vi en positiv och målinriktad kundtjänstmedarbetare som gillar att arbeta i en fartfylld miljö. Kontoret ligger i fräscha lokaler i centrala Stockholm. Ditt arbete kommer bestå av att hjälpa privatkunder med olika tekniska frågor som handlar om smartphones, mediaspelare och läsplattor. På denna arbetsplats passar du som älskar att leverera service och vill arbeta på en rolig och spännande arbetsplats. Arbetsplatsen erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för den som visar framfötterna samt roliga aktiviteter och motiverande tävlingar med fina priser.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som:
  • Brinner för att ge den bästa servicen
  • Har goda kunskaper i engelska
  • Älskar att använda din sociala förmåga och arbeta med andra människor
  • Har ett teknikintresse
  • Är flexibel, målinriktad och engagerad i ditt arbete
  • Har gymnasiekompetens
Låter detta som något för dig?

Missa då inte chansen till ett roligt och utvecklande arbete, ansök redan idag! Anställningen startar med en utbildning om ca 3 veckor. Tidigare erfarenhet är inget krav men det är meriterande att ha arbeta inom servicebranschen.
Sökord: kundsupport, callcenter, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, support, supportmedarbetare, tekniksupport, kundtjänstarbetare, kundservice, kundservicemedarbetare, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, sommarjobb
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.