Bolist expanderar och söker nu artikel- och informationscontroller

Academic Work · Ekonomi · 26 dec

Om jobbet

Har du ett stort intresse för inköp och vill ha en viktig och central roll inom detta? Vill du vara med och utvecklas i en ansvarsfull roll på ett expanderande företag inom bygg- och järnhandeln? Har du dessutom goda kunskaper inom excel samt intresse för e-handelssajter och inköp är denna tjänst som artikel- och informationscontroller perfekt för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för BOLISTs räkning en artikel- och informationscontroller. Anledningen till behovet är en följd av att kollegan som tidigare haft denna roll nu har tagit ett steg vidare inom företaget och tagit sig an rollen som Business Controller.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bolists önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos BOLIST. De tillämpar tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Dessusom erbjuds du bland annat sex veckors semester och både tjänstemobil samt dator.

Arbetsuppgifter

BOLIST är Sveriges största Bygg & Järnhandelskedja med 200 butiker över hela Sverige. Som artikel- och informationscontroller kommer du att ansvara över säkerställandet att artikelinformationen är på plats och håller hög kvalitetsnivå. Vidare kommer du att ha en central roll i utvecklandet av insamlingsprocessen av artikelinformation och hur informationen nyttjas på optimalt sätt. Du kommer att arbeta självständigt och initiativtagande samtidigt som arbetet innebär samarbete med kollegor och BOLISTs leverantörer.

Du kommer till exempel att:
 • Löpande samla in artikelinformation
 • Hantera inläsning av artikeldata i databasen
 • Utföra priskalkylering
 • Göra filöverföringar till logistiksystem
 • Analysera data i Excel
För att du ska få rätt förutsättningar kommer du att ta dig an ansvaret succesivt, din företrädare finns kvar på bolaget och stöttar dig självklart vid behov.

Tjänsten passar dig som är nyutexaminerad och vill utvecklas inom ekonomi/inköp/logistik på ett expansivt bolag. Tjänsten innebär dessutom vidare karriärsmöjligheter i samband med den resa BOLIST står inför.

Vi söker dig som
 • Har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, logistik eller likvärdigt
 • Har mycket goda kunskaper i Excel samt ett sinne för siffror
 • Har ett stort intresse och en förståelse för hur datamängder hanteras från insamling, registrering och distribution till slutanvändare
Det är meriterande om du:
* Har tidigare erfarenhet inom detaljhandeln, t.ex. arbetat i butik

Som person är du driven, tycker du om att arbeta självständigt samt att få ta stort ansvar för ditt arbete. Du visar på ett starkt engagemang och eftersom arbetet kräver mycket precision krävs det att du är noggrann och säkerställer att arbetet blit utfört på rätt sätt. Samtidigt kommer du stundvis att arbeta i ett högt tempo vilket kräver att du är stresstålig samt bra på att prioritera i ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid tillsvidare med 6 månaders provanställning
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Solna station
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Bolist är Sveriges största Bygg & Järnhandelskedja med 200 butiker över hela Sverige. BOLIST ska vara det självklara valet för den fria bygg- och järnhandlaren med eller utan diversifierat sortiment. Omsättningen uppgår till ca 4,5 mdr kr. BOLIST ägs av deras 200 butiksägare. Till kollegor får du 35 personer som dagligen tillsammans med dig vågar och vill, i syfte att vinna.