Bolånehandläggare till häftigt och etablerat företag

Om jobbet

Jobbeskrivning

Arbetsbeskrivning
I rollen som bolånehandläggare är du företagets ansikte utåt och den direkta länken mot företagets kunder. Du har daglig kontakt med både bankpartners och slutkonsumenter där du hjälper kunderna med sina frågor om bolån. Du ser till att kunderna får det bästa bolånet utifrån deras individuella förutsättningar.

Du kommer att ingå i ett engagerat och positivt team som sitter i ljusa lokaler i centrala Stockholm. Koncernen är stor och goda utvecklingsmöjligheter finns för rätt person.

Erfarenhet
Vi söker efter dig som är i början av din karriär och som vill ta nästa steg i din karriär.
Du kommer att arbeta med ett välkänt varumärke tillsammans med härliga och engagerade kollegor och vi ser gärna att du har erfarenhet av kundservice och/eller försäljning. Har du dessutom arbetat inom bank och finans är detta mycket meriterande. Vi tror att du är en vinnarskalle med kämpaglöd!

Personliga egenskaper
Vi läggar stor vikt vid din personlighet och tror att du:
  • Är positiv och har lätt att skapa och bibehålla goda relationer
  • Är en person med intresse för privatekonomi
  • Är initiativrik och kreativ
  • Har integritet
  • Är noggrann och pålitlig
  • Har mycket god kommunikativ förmåga på svenska
Hos oss inleder du din anställning med en individuellt anpassad introduktion och utbildning som ger dig en grundläggande produktkännedom och förståelse för bolånemarknaden, allt för att du ska känna dig trygg och komma in i rollen så snabbt som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar samtliga ansökningar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdagen, skicka därför gärna din ansökan idag.
Tillträde är enligt överenskommelse.
Jobbfakta
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.