Bolånehandläggare sökes till företag i centrala Stockholm

2Complete · Ekonomi · 1 mars

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

I din roll som handläggare kommer vara ansiktet utåt och en länk mellan bankpartners och kunder. Du kommer handlägga och ge råd i ärenden gällande bolån via telefonen och datorn. Du kommer vara en del av ett positivt och engagerat team.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av företaget.

Din profil

Vi söker dig som är i början av din karriär och som vill få en möjlighet att utvecklas och jobba med ett välkänt varumärke. Du har erfarenhet av kundservice, telefonförsäljning och är redo för nästa steg i karriären. Erfarenhet av bank eller finans är meriterande. Du har god telefon - och systemvana och grundläggande kunskaper i Office-paketet. Du har en mycket stark kommunikativ förmåga på både svenska och engelska i både skrift och tal.

Som person är du positiv, initiativrik och duktig på att skapa och bibehålla goda relationer. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse i privatekonomi och en naturlig fallenhet för siffror, för dig är det en självklarhet att hantera dina arbetsuppgifter med noggrannhet och struktur. Vidare får du gärna vara tävlingsinriktad och ha en fallenhet för försäljning.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Jobbfakta
Kontakt

Ring Siri Hågefalk, 084454344

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 mars

Om företaget

Vår kund är ett företag i centrala Stockholm som erbjuder och förmedlar bolån till privatpersoner.