Biträdande projektledare till Veidekke Nära

Om jobbet

Om tjänsten

Projektledare / Project Manager / Internship / Trainee / Fastighetsbranschen / Fastighetsförvaltare / Bostadsbranschen

Söker du en omväxlande tjänst där du får chansen att utvecklas snabbt och på sikt arbeta med ledning av andra människor? I rollen som biträdande projektledare på Veidekke Nära erbjuds du en nyckelroll på företaget som präglas av ledarskap, service och problemlösning. Du kommer att gå bredvid en av Veidekke Näras erfarna och kompetenta projektledare för att på så vis lära dig allt om rollen och successivt utvecklas till en självständig projektledare. Fastighetsbranschen är under stark utveckling vilket skapar ett behov av färsk och uppdaterad kompetens. Här är chansen för dig som söker en spännande karriärväg in i fastighetsbranschen!

Arbetsuppgifter
  • Biträda projektledaren gällande budgetansvar för dennes projekt
  • Bistå projektledarens arbete att leda, samordna och fördela så att felanmälningar utförs med rätt UE/garanti
  • Medverka vid avtalade servicebesök utfört av underentreprenören
  • Bistå vid uppföljningsmöten med beställaren om status i respektive projekt
  • Bidra med erfarenhetsåterföring i gruppen
  • Vara föreningens förlängda arm och hjälpa till att säkerställa leveransen föreningen har beställt, fram till och med genomförd garantitid
Kvalifikationer

Vi söker dig med intresse för fastighetsbranschen och som brinner för problemlösning och god kundnöjdhet. Kontakten med människor är en stor del av din vardag vilket medför att vi söker dig som är ödmjuk, kommunikativt lagd och brinner för service. Vidare är du resultatorienterad och drivs av att lösa problem och hjälpa andra människor. En förutsättning för att du ska trivas i rollen som biträdande projektledare är att du är självständig, nyfiken samt vill lära och utvecklas.

Tänkbar bakgrund för dig som söker är erfarenhet av service, fastighets- eller hotellbranschen. Har du gått en fastighetsförvaltarutbildning är det en plus, dock inget krav. Vi kommer i denna rekrytering lägga mest vikt vid dina personliga egenskaper och dina möjligheter att utvecklas i rollen.

Övrigt

I denna rekrytering samarbetar Veidekke Nära med KFX HR-partner. Vid eventuella frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Hanna Benjaminson på telefonnummer 08-663 99 00 eller hanna.benjaminson@kfx.se

Tjänsten är på tillsvidare basis och du kommer att arbeta på Veidekke Näras huvudkontor i Solna Business Park. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Jobbfakta
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Vi på Veidekke har en ambition att vara ett annorlunda företag, präglat av entusiasm, sunda värderingar och respekt för kunden. Veidekke Sverige är en del av Veidekke-koncernen som är Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag. Företaget har ca 1500 anställda och en omsättning på ca 7,3 miljarder SEK (2015).

Veidekke Nära tillhandahåller garanti- och eftermarknadstjänster för nyproducerade bostäder och kommersiella fastigheter samt utför underhålls-, reparations- och försäkringsarbeten. Vårt huvudmål är nöjda bostadsrättsinnehavare och hyresgäster utifrån en snabb och enkel hantering av löpande ärenden. Med involvering som ledord anstränger vi oss för att ta reda på vad våra kunder och samarbetspartners efterfrågar. För mer information, se www.veidekke.se