Bioteria Technologies söker en försäljningschef - Bioteria Technologies AB

Om jobbet

Bioteria är ett miljöteknikföretag där jordens välbefinnande sätts i första rum. Vi vill på riktigt vara med och förändra världen till ett mer uthålligt samhälle. Vi är ledare av ett spännande teknikskifte som innebär att gamla föråldrade metoder ersätts med innovativa lösningar med bioteknik.Vi har ledande teknik och kunskap inom avloppsvattenbehandling, avfallsteknik och storköksventilation i Norden med särskilt fokus på fastigheter och verksamheter som hanterar livsmedel, avfall och fett så som restaurang, hotell, butik m.m.

Som försäljningschef hos oss bidrar du inte bara till tillväxt och god lönsamhet, minst lika viktigt är att du brinner för en renare miljö genom att få fler att förstå vinsterna med att biokonvertera fettavskiljare, storköksventilation och avfallsutrymmen till bioteknik.

Bioteria är ett tillväxtföretag som ser hela världen som marknad, men med största fokus på Sverige och övriga Norden.

Om rollen

Din viktigaste uppgift som försäljningschef på Bioteria blir att utveckla, leda och coacha vår säljorganisation för att nå uppsatta mål och visioner. Men också driva egen försäljning och stödja säljare i större och mer komplexa affärer.

Du har ett resultat-, intäkts- och personalansvar med fokus på kundrelationer och utveckling av verksamheten. I ditt dagliga arbete kommer du att driva försäljningen framåt tillsammans med hela Bioteria samt med egen kraft. Du kommer ofta vara ute hos våra kunder (själv eller tillsammans med en säljare) och då kommer du förväntas hålla i säljpresentationer som inspirerar till teknikskifte och affär.

Du rapporterar till VD och sitter med i vår ledningsgrupp.

Din bakgrund

Du är en erfaren coach/ ledare och är van vid att ta ett övergripande ansvar. Du är en utpräglad lagspelare som trivs att arbeta i entreprenörsdrivna och föränderliga organisationer. Du har erfarenhet av att skapa tydlighet och struktur i säljorganisationer, samt duktig på uppföljning. Som ledare har du ett coachande förhållningssätt. Vi tror att du har ett genuint intresse för människor och vår miljö. Som person är du flexibel/anpassningsbar, lösningsorienterad, prestigelös och bra på att skapa kontakter. Meriterande är om du har varit lagspelar på hög idrottslig nivå. Du trivs i en skiftande miljö och i ett företag som är under ständig förändring

Vi söker dig som
  • Har en inspirerande personlighet
  • Har arbetat operativt med affärsutveckling och försäljning
  • Är en tydlig, ödmjuk och duktig coach
  • Har relevant eftergymnasial utbildning
  • Har eller har haft personalansvar
  • Drivs av att kunna göra vår värld lite bättre
Vi på Bioteria bryr oss, vi agerar, vi förändrar och vi leder biorevolutionen. Du kommer till en bransch som är högaktuell och viktig. Vi minimerar driftproblem, vi skapar bättre ekonomi hos våra kunder och en bättre miljö för alla.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniorkonsult Christopher Thorstrand. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Christopher på tel. 076 525 90 16. Intervjuer hålls löpande och vi ser fram emot din ansökan med CV så snart som möjligt. Alla ansökningar behandlas strikt konfidentiellt.

Bioteria är ett miljöteknikföretag som utvecklar och marknadsför innovativa produkter och uthålliga tjänster inom avloppsvattenbehandling, avfallshantering, storkökshygien och ventilation. Bioterias produkter och tjänster är utvecklade för kommunal och privata fastighetsägare och verksamhetsutövare som hanterar någon form av livsmedel, avfall eller fett. Omsättningen för 2014/2015var 45,3 MSEK.
Jobbfakta
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget