Biltestare/inspektör till expansivt företag

Om jobbet

Vill du bli en del av ett starkt växande företag med höga ambitioner? Delar du våra kärnvärden som entreprenörskap, kvalitet, nyfikenhet och framåtanda?

Då vi har starkt ökad efterfrågan på vår försäljningstjänst TradingPLUS söker vi nu en Biltestare/inspektör till vår moderna inspektionsanläggning i Kungsängen/ Brunna, norr om Stockholm.

Arbetet som biltestare/ bilinspektör hos TradingSolutions innebär att du går igenom och inspekterar de bilar som skall säljas, tekniskt samt okulärt enligt en fastställd procedur. Bilarna skall även fotograferas och dokumenteras på ett kvalitativt och effektivt sätt.

Att arbeta som biltestare hos TradingSolutions innebär stor frihet under ansvar. Då verksamheten i ett expansivt skede kommer du att ha goda möjligheter att påverka det dagliga praktiska arbetet. Du rapporterar till vår testchef som även är ansvarig för anläggningen.

Testerna av bilarna ställer krav på att du har en teknisk bakgrund, gärna från en bilverkstad, bilprovning eller bilåterförsäljare och att du därmed har förmåga att bedöma okulära småskador och bilars allmänna skick inför en försäljning. Givetvis behärskar du svenska i både tal och skrift samt innehar körkort.

För att lyckas i denna roll tror vi att du har en entreprenörsanda, är praktiskt lagd och mycket noggrann samt har ett eget driv och vill uppnå goda resultat! Kort sammanfattat är du:
  • Noggrann och effektiv
  • Lösningsorienterad
  • Drivande
  • Positivt tänkande
Det är även viktigt att du kan samarbeta väl i en grupp och är prestigelös.

Vi erbjuder en utmanande men mycket inspirerande tjänst för rätt person där du får vara med och aktivt bidra till vår fortsatta expansion! Arbetsplatsen ligger strax utanför Kungsängen i Brunna i nybyggda, moderna och ändamålsenliga lokaler.

TradingSolutions arbetar för mångfald och som ett led i detta ser vi gärna även kvinnliga sökande till denna tjänst!

Vi håller intervjuer löpande varför vi ser fram emot din ansökan och ett personligt brev snarast!

Om företaget

TradingSolutions är Sveriges ledande företag på remarketing av leasingbolags bilar. Vi är en pionjär inom internetbaserad bilförsäljning och har under många år utvecklat en egen plattform som effektivt hanterar hela avvecklingsprocessen och där bilarna säljs till bilåterförsäljare runt om i Sverige. TradingSolutions kunder är framför allt leasingbolag & banker samt företag med större bilparker. Vi arbetar med fokus att ständigt optimera våra försäljningstjänster och minska ledtider till ett minimum. Under 2015 såldes nästan 9 000 bilar via TradingSolutions.


Hitta hit

Upplands-Bro Visa på karta

Visa var