Bilsäljare Transportbilar

Om jobbet

Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Till vår anläggning i Haga Norra söker vi en säljare för transportbilar. Har du erfarenhet från försäljning av transportbilar eller annan erfarenhet från branschen? Då är det kanske dig vi söker! Bilia i Haga Norra är en fullserviceanläggning för Volvo, Renault, Hyundai och Dacia, vi säljer transport- och personbilar, både nytt och begagnat. För Bilia är laganda, engagemang och utveckling väldigt viktiga värderingar och vi vill att du som blivande medarbetare kan identifiera med dessa. Bilia erbjuder Dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Rollen som bilsäljare kommer att innebära ett självständigt arbete enligt vår försäljningsprocess, från första kontakt med kund till avslutad affär. Du kommer att ingå i en grupp med andra säljare och arbetet utgör försäljning i bilhall. Arbetstiderna löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring ingår. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning, bygga långsiktiga kundrelationer.

Kompetenskrav
För denna tjänst krävs det att du har jobbat minst fem år med försäljning, varav två av dessa år har inneburit försäljning av transportfordon. Därtill vill vi att du har dokumenterade goda säljresultat. Körkort B är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du driven och trivs med att jobba efter uppsatta mål. Du sätter alltid kunden i fokus och är professionell och trevlig i ditt kundbemötande. Du är en god kommunikatör som har lätt för att prata med alla typer av kunder. Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid på Haga Norra

Kontakt
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Fredrik Asplund, Försäljningschef Transportbilar, 08-734 70 74.
Facklig representant: Roger Johnsson, Unionen, 08-744 81 88.

Då tjänsten skall tillträdas omgående kan den komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.
Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Butik
Kontakt

Ring Fredrik Asplund, 08-734 70 74

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Bilia är Nordens största bilkedja med 102 anläggningar i tre länder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.


Hitta hit

Visa var