Biloffert - handläggare till LeasePlan

Om jobbet

Affärsorienterad biloffert-handläggare till LeasePlans team Quote to Delivery
Har du förmågan att se affären i det du gör, är du uthållig, disciplinerad och tar ansvar för att gå i mål med dina uppdrag? Och framförallt är du driven som person? Om svaret är ja på dessa frågor kan du vara den offert - handläggare vi söker.

Vår bransch är inne i en omfattande fas av både teknisk och strukturell omvandling vilket ger både spännande och utmanande möjligheter. Detta ställer höga krav på dig att hänga med i vår snabba och föränderliga värld, både avseende ditt specifika ansvarsområde men även generellt kring vad som händer i vår bransch.

Vi ser en snabb beteende förändring där fler förare gör sitt bilval via nätet istället för att som traditionellt besöka olika bilåterförsäljare. Det ställer nya krav på oss att hjälpa våra förare och kunder att matcha sin kostnadsram med sitt behov, så att upplevelsen blir att LeasePlan tillför ett uppfattat mervärde.

Arbetsbeskrivning

I ditt arbete ingår förutom tillhörande administration, även att tillföra våra förare ett proaktivt värde av specialistkunskap inför sitt bilval, beställning av bil och slutligen leverans av den nya leasingbilen. Vårt mål är att vi ska uppfattas som bäst i vår bransch av både kunder, medarbetare och leverantörer.

I din nya roll förväntas du:

Var påläst om lagar och regler kring leasing och andra fordonstekniska frågor.

Ha bred kunskap om de bilmärken och modeller som våra kunder väljer och som vi erbjuder genom riktade kampanjer, marknadsaktiviteter m.m.

Proaktivt delta i LeasePlans utvecklingen för att kunna möta krav från kunder och leverantörer.

Ha fördjupad kunskap och förståelse för vilka faktorer som påverkar det slutgiltiga priset på offerten.

Tycka att det är kul att göra affärer och brinner för att serva våra kunder och få deras feedback på att du gjort ett bra jobb.

Tycka att det är spännande och kul att utvecklas dig själv i din roll för att hela tiden prestera din fulla potential.

Ha ett stort intresse för och bred generell kunskap om märken och modeller på den svenska marknaden.

Vad vi förväntar oss av dig

Vi värdesätter högt dina personliga egenskaper i form av driv, disciplin och affärsmässighet.

Vi tror också att du är relativt nyexaminerad alt. att du jobbat några år efter dina universitetsstudier.

Du har dessutom:

Förstått vikten av att ge en bra kundupplevelse och är därför mån om att ge rätt service till våra kunder och förare.

Lätt för att lära dig och tar ansvar för att utveckla din egen kompetens genom eget lärande d v s du tar själv reda på vad du behöver för att kunna göra bästa möjliga jobb.

Du är känd för att ha en inre motor som gör det naturligt för dig att prestera, arbeta självständigt vid behov samt att ta egna initiativ.

Du har en god känsla för affärsmässighet vilket gör att du förstår vikten av att kombinera kundens intresse med LeasePlans för ett lyckat slutresultat.

Förmåga att agera som teamplayer där du delar din kunskap och erfarenheter för att utveckla både dig själv och dina kollegor.

Vad erbjuder LeasePlan?


Vi ger dig en språngbräda in i ett internationellt och spännande företag där vi i hög utsträckning internrekryterar både för lokala och internationella tjänster.

Vi sitter i ett modernt hus i helt nyrenoverade och fräscha lokaler vid Haga Norra i Solna.

Tillgång till komplett gym i samma fastighet.

Marknadsmässig lön, pension och övriga förmåner.

AnsökanTjänsten är på heltid och placeringen är på vårt nya kontor i Solna.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Lillemor Bergstrand på

070- 865 49 74

Om du tycker detta låter intressant, maila ansökan till rekrytering@leaseplan.se, märk ansökan med "Quote".

Urval görs löpande. Så skicka in din ansökan redan idag!

All kontakt med annonsförsäljare, search- och bemanningsföretag undanbedes vänligt men bestämt!

Sökord:

bil, leasing, offert, administratör, support, koordinator, handläggare, car, billeasing, operationell leasing,
Jobbfakta
Kontakt

Ring Lillemor Bergstrand, 070- 865 49 74

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

LeasePlan är världsledande inom operationell billeasing och en av de internationellt ledande aktörerna inom fleet management. För närvarande har vi kontor i 33 länder fördelade på fyra kontinenter och vi är 7 400 anställda som tillsammans förvaltar 1,6 miljoner fordon. LeasePlan Sverige är ett helägt dotterbolag till LeasePlan Corporation N.V. som har sitt säte i Nederländerna.


Verksamheten i Sverige startade 1995 och idagär LeasePlan Sverige marknadsledande inom operationell leasing och fleet management med en total vagnpark om cirka 29 000 fordon. LeasePlan Sverige erbjuder kompletta kostnadseffektiva lösningar för förvaltning, drift, finansiering, övervakning och kontroll av bolagets bilar för privat såsom offentlig sektor. Dessutom erbjuds praktiska tjänster såsom underhåll/reparationer, försäkring, hyrbilar, bränslekort samt omfattande råd om vagnparken.

Läs mer på www.leaseplan.se


Hitta hit

Visa var