Billing Specialist till stort bolag inom telekombranschen

Poolia Ekonomi · Ekonomi · 4 dec

Om jobbet

Har du tidigare erfarenhet från en roll som ekonomiassistent, redovisningsassistent eller liknande? Är du flexibel, serviceinriktad och gillar förändring? Då kan det här vara ditt nästa uppdrag!

Poolia Ekonomi söker nu för kunds räkning en Billing Specialist för konsultuppdrag. Uppdraget är tänkt att starta relativt omgående och väntas löpa i sex månader. För rätt person finns även goda möjligheter till anställning hos kunden efter konsultuppdragets slut. Du kommer att arbeta i trevliga och moderna lokaler i Solna.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär i korthet att säkerställa att korrekta fakturor skickas till kunder. Det innebär bland annat att hantera kundärenden, krediteringar och hålla i utredningar rörande fakturor.

Du kommer till exempel att:
 • Granska och skapa fakturor.
 • Åtgärda kundärende avseende fakturor.
 • Kommunicera med kunder och samarbetspartners - både muntligen och skriftligen.
 • Delta i vårt förbättringsarbete.
Utbildning/erfarenhet
 • Är serviceinriktad.
 • Är flexibel och gillar förändring.
 • Arbetar effektivt, både i team och självständigt.
 • Är noggrann och en problemlösare.
 • Har datorvana och gärna erfarenhet av ekonomisystem.
 • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom telekom.
 • Minst har gymnasieutbildning, och gärna högskoleutbildning, inom ekonomi.
Som person är du ansvarstagande och strukturerad och kan hantera många saker samtidigt. Du vill göra skillnad på din arbetsplats, du delar med dig av kunskap och kommer gärna med förbättringsförslag. För att passa in i gruppen ser vi att du är en positiv och ambitiös lagspelare som alltid är på alerten.

Detta är en roll där det på lite sikt finns möjlighet att själv påverka inriktningen på sitt arbete. Det finns därför god utvecklingspotential för personer med rätt vilja, energi och engagemang.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 dec

Om företaget

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller ekonomiassistent - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.