Bilintresserad Kundtjänstmedarbetare sökes till växande bolag i Stockholm

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du hanterade inkommande ärenden via mail och telefon. Du kommer att arbeta med kunder inom privat- och företagsmarknaden och måste därför kunna anpassa din service efter önskemål från kunden. Frågor kring leveranser, fakturor, reklamationer och tillämpning av produkterna kommer ingå i det dagliga arbetet. Man arbetar mycket med coachning på företaget så detta är en möjlighet för dig att utvecklas till en mycket professionell kundtjänstmedarbetare.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av vår kund.

Din profil

Du ska ha ett gott sinne för service och ha en brinnande ambition att vilja hjälpa dina kunder på allra bästa sätt. Då arbetet är att rådgöra kunder inom reservdelar för bilar så ser vi gärna att du har intresse av bilar, att meka alternativt gått en fordonsteknisk utbildning.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk tel 076-869 3058 alternativt siri@2omplete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 feb

Om företaget

2Complete är rekryterings- ochbemanningsföretaget som bygger en organisation på ambitiösa och hungriga personer. Vidare är det för oss viktigt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt.
Ett arbete efter dessa riktlinjer tror vi skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller uthyrning.