Bilintresserad butiksmedarbetare/chaufför på deltid sökes!

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du ett intresse för bilar, erfarenhet av kundservice samt körkort? Söker du dessutom en tjänst om 50%? Då har vi kanske jobbet för dig!
StudentConsulting söker för kunds räkning en person som vill jobba deltid som butiksbiträde/chaufför. Kunden är belägen i Södertälje, erbjuder bilservice samt ett stort utbud bilprodukter.

Detta är en blandtjänst som innebär att du dels kommer att jobba i butikens kassa med att ge service till kunderna, men även att köra budbil och leverera reservdelar till verkstäder runtom i Södertälje.

Arbetspassen är främst förlagda måndagar och fredagar samt varannan lördag, dock kan ytterligare dagar tillkomma det är därför viktigt att du är flexibel.
Arbetstiderna kommer variera måndag-lördag under dagtid.

Tjänsten är på 50% och beräknas starta omgående. Det här uppdraget är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt hos kunden.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten krävs - B-körkort samt god körvana inom Södertäljeområdet - Tidigare erfarenhet av butiksarbete samt kassa vana - Ett intresse för och kunskap om bilar.

Som person ser vi att du är glad, öppen och framåt! Du är noggrann och trivs med att ge god service. Vidare är du en team-player som tycker om att arbeta tillsammans med andra. Det är starkt meriterande med tidigare erfarenhet av arbete i butik. Det är viktigt att du har kunskap om bilar och tycker att det är kul! Vi ser också att du talar och skriver flytande svenska samt har grundläggande kunskaper av datasystem då det används vid bilkörningen.

Då arbetsdagar och arbetstider varierar är det viktigt att du är flexibel samt bor nära då du kan bli inringd med kort varsel.

Låter detta som något för dig? Sök redan idag då tjänsten startar omgående och urval sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!