Bilförsäljare

Om jobbet

Vill du utvecklas inom försäljning i ett expanderande bolag, samtidigt som du har förmågan att bemöta kunder och förstå deras behov? Då är det kanske dig vi söker! Bilia Group söker nu fler engagerade medarbetare som tillsammans med oss vill jobba för att bli branschens bästa servicebolag! Nu söker vi en säljare till vår anläggning i Segeltorp. Vi tror att du är en glad och positiv person som brinner för att ge våra kunder bästa möjliga service!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Genom din förmåga att analysera kundens behov tillsammans med ditt förtroendeingivande och trevliga bemötande, skapar du goda och långsiktiga kundrelationer. Du tar hand om hela affären, från första möte med kund, till leverans av bilen. Du ingår i ett team med andra säljare där ni tillsammans strävar efter gemensamma, såväl som individuella mål.

Kompetenskrav
Vi vill att du ska ha jobbat med någon typ av försäljning tidigare, gärna med erfarenhet av försäljning inom bilbranschen. Vi kommer också lägga stor vikt vid din vana och förmåga att bemöta kunder och förstå deras behov. Gymnasiekompetens och körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
  • Du har en förmåga att skapa förtroende och kundrelationer.
  • Du har ett stort intresse av att jobba med service och försäljning.
  • Vidare ser vi att du har ett sinne för ordning och struktur.
  • Du är målinriktad och resultatfokuserad.
  • Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår betydelsen av ett väl fungerande samarbete.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid i Segeltorp.

Vi vill gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Huddinge
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Butik
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 okt

Om företaget

Bilia är Nordens största bilkedja med 102 anläggningar i tre länder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.


Hitta hit

Visa var